Dejlig fridag

Hvor det dejligt med en fridag, hvor man bliver ringet op af sengen. Ligger altid længe og ser film om onsdagen, da det er min måde at slappe af på i ryggen og sørge for at foden får den ro den skal have. Hvis den er for meget ned af, begynder den at dunke, hæve op og føles stram.
Hvordan forklare man lige det? det føles som om at jeg har en meget stram sok på, der strammes til.

Men tilbage til morgenvækningen, som min faste rengøringsdame fra Caras stod for. Så jeg måtte op og gøre klar til hun kunne få gjort rent, Plejer gerne at hjælpe det jeg kan, fx. med at flytte lidt rundt på tingene, så hun kan komme til over det hele. Så efter sådan en omgang rengøring, er jeg godt brugt. Derfor satte jeg mig i min stol, hvor jeg faldt i søvn og fik den 1,5 times søvn, jeg ikke fik i nat.

I eftermiddags var jeg igen frisk, til at få havetraktoren gjort klar til græsklipning. Jeg blev dog afbrudt da jeg skulle til, at teste om den kørte som den skulle efter den var blevet lavet.

Det var hjælpemiddeldepotet, der havde et par hjul til mig. Var spændt som en flitsbue, hvad havde de mon fundet for nogle fælge denne gang?

Da jeg fik kørestolen, fik jeg nogle letvægts fælge. De letvægtsfælge var ikke det store hit, for efter ca. et halvt år var der en ege der var blevet løs. Så fik jeg nogle nye der skulle være bedre, de blev så skæve ca. 5 måneder efter, så har kørt rundt med et sæt skæve fælge i en måned. Det var dog lidt min egen skyld.
Havde nemlig sagt det ikke gjorde mig noget, så længe de blev siddende på. Havde nemlig prøvet med de første fælge, at miste et hjul mens jeg kørte.
Var kommet kørende og skulle bremse med en hånd, og trykke med en knap til elevatoren med den anden hånd. Hvorefter jeg lå halvt på kørestolen og halvt på gulvet med et hjul i hånden, hold kæft det må have set sjovt ud he he.
Fik samlet mig op og sat hjulet på, er efter har jeg været utrolig bevist om at tjekke om hjulene sidder ordenligt fast. Det kan man nemlig se på afstanden mellem hjul og kørestol, der kan godt være en lille afstand, men så er der også stor chance for at man kan tabe hjulet.

Dette er dog en for stor afstand, hvor hjulet meget hurtigt ryger af.
DSC_0814

Man kan dog hurtigt skubbe hjulet på plads, så det sidder sådan her.
DSC_0815

Men var så heldig, at jeg denne gang fik disse smukke fiber fælge. Jeg kan bare ikke være mere lykkelig, så skulle de da have været med grønne eger he he, det var disse fælge jeg drømte om at få da jeg for et år siden fik kørestolen. Men havde bare ikke penge til at give lidt selv, så jeg kunne få de fælge i stedet.

DSC_0811

DSC_0808

Sluttede dog lige af med at bage kage til arbejdet i morgen, da jeg i morgen har sidste praktik dag.

Så perfekt dag.

Henrik

Skriv et svar