Flytning af hjemmeside

beklager at jeg har været lidt stille på det sidste, men her er en forklaring.

Jeg havde aldrig lavet hjemmeside før, men vil utroligt gerne tage udfordringer op og give mig i kast med det. Derfor startede jeg med at blogge fra et sted hvor det hele var skrædersyet til en, men syntes godt jeg ville have nogle nye udfordringer. Det skal jeg love for jeg fik, nu har jeg ået flyttet hjemmesiden engang til et sted, hvor supporten var på engelsk, hvilket var okay da jeg er rimlig til engelsk skrift.
Fandt så ud af det også var muligt med dansk support, så jeg flyttede over til dem hvor supporten var på dansk, så jeg var sikker på at kunne få hjælp.

Hvad jeg troede var let, blev bestemt ikke let. Så alt jeg har lavet af indlæg her i år er gået tabt, ligesom alle billeder i indlægene.
Sidder der dog en der kan hjælpe mig, vil jeg blive utroligt taknemlig.
Ellers må jeg og mine læsere leve med det, hvilket jeg håber i kan.
Vil dog løbende få ændret alle tingene, så de faste indslag i det mindste er opdateret med billeder.

Så fra nu af bliver jeg hvor jeg er, og får opdateret min blog, som jeg har gjort hidtil.

Knus Henrik

Skriv et svar