Første rapport afleveret, samt weekend med ringridning i Sønderborg overstået

Så Fik jeg min første rapport afleveret, den rapport over hvad jeg har lavet i mit praktikforløb. Jeg kan med stor stolthed fortælle jeg fik 10 for rapporten, hvilket jeg er utrolig stolt af.

Her i weekenden, har jeg haft min datter og været til ringridning i Sønderborg søndag og se optog. Vi tog kørestolen så jeg slap for at have trailer med, selvom det havde været noget letter og komme rundt med mini-crosseren. Men gik fint nok med kørestolen, vi sad rigtig god i et fint sving, så vi inden optoget kunne sidde og holde øje med biler og cyklister. Men vigtigst kunne se hestene, når de red forbi.
Farmor og farfar kom og sluttede sig til os, lidt inden optoget red forbi.

DSC_1080

DSC_1020

DSC_1034

DSC_1035

DSC_1046

DSC_1052

DSC_1061

DSC_1067

DSC_1106

DSC_1096

DSC_1088

DSC_1084

Efterfølgende var vi inde på ringriderpladsen, hvor Emma kastede med ringe, var ude og ride, gravede efter flere mønter, (man skulle bruge mønter til at betale for tingene i børneland, de mønter kunne man grave op i nogle store containere fyldt med sand) hvor efter vi var ude og ride en tur igen.
Det var en rigtig hyggelig dag, hvor vi havde dejligt selskab af farmor og farfar

Jeg var også selv inde på pladsen, da Emma var hjemme ved sin mor om aften.
Samt mandag aften da der var tattoo og fyrværkeri, var jeg selv der inde her mødte jeg en veninde, hendes mor og dem de var sammen med. Det var super hyggeligt og se tattoo og fyrværkeri med dem.

DSC_1133

DSC_1139

De tog dog hjem efter fyrværkeriet, hvor jeg forsatte rundt og nød feststemningen.

Tak for et godt ringridning til alle, samt tak for selskab til dem jeg mødte på min vej.

Henrik

Skriv et svar