Hård uge

Havde 9 timer på arbejdet, fordelt med 3 timer mandag, onsdag og fredag.
tirsdag formiddag begyndte jeg at gøre klar til at flytte motoren fra en reservedels havetraktor, som jeg købte da motoren satte sig på min.
Det har så taget næsten en uge ind til nu, om at få skiftet den, de fleste kunne vel klare det på 4 timer. Men fordi jeg må tage så mange hvil og har mit arbejde og Emma jeg skal tage hensyn til, så går det bare ikke stærkere tager ca. 5 gange så lang tid om tingene, men laver det selv. Hvilket er en kæmpe sejer for mig.
Ligesom jeg også skal have lavet alt her hjemme selv, så der er mange ting der må blive sat til side når sådan et projekt bliver lavet.
Så mig dog lige tid til at tage med nogle venner ud og spise og til Skovby By Nat i torsdags. hvilket jeg ikke fortryder selvom jeg måtte tage tidligere hjem end jeg havde håbet på.

Fredag efter arbejde havde Emma og jeg en hyggelig eftermidag, ligesom vi havde en hyggelig dag lørdag, vi så ramasjang, legede med playmobil og perler, vi fik bla. lavet denne perleplade.

Selvfølgelig var vi begge dage over og se til den hest Emma rider på til ridning, det jo næsten fast tradition.

Søndag var Emma syg, så jeg havde en dag selv. Så om eftermiddagen tog jeg til Mekanisk Museum i Hokkerup for se veterantræf, det var fantastik fint at se det.
Et vennepar som jeg har hjælper der nede til veterantræf og så skulle lige se det nu hvor de havde inviteret mig der ned.
Herefter kunne jeg lige slappe af i bilen på vej mod Sønderborg, hvor jeg var ude og hilse på Augustenborg Spejderne, som jeg hjælper med at tage telefonen når der ringer nogle med lopper.

Ved samme lejlighed var jeg en tur rundt og se hvad der var blevet bygget på pladsen, det var imponerende at se de mange fine ting.
Ramasjang bussen var også kommet forbi lejeren.

Selvom det havde regnet, så var det overraskende fint og komme rundt, var nogle enkelte mudderhuller. men bestemt ikke noget jeg ikke kunne komme gennem. selvom det betød at jeg måtte hjem og gøre kørestol og el-scooter ren. ups. Men el-scooteren havde sprøjtet alt mudder op på kørestolen, så jeg måtte have hansker på da jeg skulle køre i den manuelle kørestol.

Var selvfølgelig også oppe og se i vandrestøvlen, som var blevet lavet til lejligheden. Desværre var den ikke så handicapvenlig, så jeg måtte pænt kæmpe mig op af trappen, men det var hele udsigten værd, da jeg kom der op.

Kørte også forbi deres store scene, hvor de skulle have lejerbål ved om aften, men det kunne jeg ikke holde til at deltage i, så jeg kørte hjem i stedet.

Denne skulptur er blevet lavet til lejeren.

Super fedt at se spejderlejeren.

Eneste kritik er at de havde “glemt” at lave handicapparkering, samt at der var nogle steder hvor midt over vejen lå store rafter ved siden af nogle ledninger, så de ikke blev ødelagte. Tak de rafter var ikke til at køre over, så ved nogle måtte jeg en omvej for at komme rundt.

Men det jo småting, særligt når det var så fint og komme rundt ellers og at der bestemt ikke bar meget præg af det havde regnet.

God spejderlejer til dem der er der ude.

Knus Henrik

Skriv et svar