Haveprojekt

Så lykkes det endelig mig at finde tid og kræfter til at få plantet mit ene æbletræ på sin rigtige plads.
Som mange af jer måske ved, så sætter jeg en stor ære i at gøre tingene selv. Det betyder ofte at tingene tager meget længere tid, så følelsen af at man har gjort det selv, er bare så fantastisk.

Havde dog ikke troet det havde taget mig 3 dage og ødelagt nattesøvnen, men når jeg nu tænker på hvordan det hele er blevet, så jeg rigtig godt tilfreds.
Onsdag begyndte jeg at grave ud, hvor jeg stille og foligt tog 6 timer om at få skovlet at op i vognen, og efterfølgende kørte det 2 meter væk og læsset af.
Det var alt for hårdt at smide det der over med det samme, så dette blev løsningen.

Torsdag blev der lavet en træramme, lagt fiberdug i bunden, hentet en cementblander og en tur i Jem&fix. Hvor handicapparkeringspladserne er så store, at man uden problemer kan parkere med trailer efter bilen. Hvilket jeg var lidt imponeret over at man kunne, selvom de også har fået drivein, i deres nye butik.


Da jeg kom hjem fik jeg støbt og lagt fliserne, det var det hårdeste og få betonen fra cementblanderen og lagt ud. Måtte nemlig tage det hele med mureskeen, fordi jeg ikke kunne vippe blanderen ved egen kræfter.
Her efter var det bare hygge arbejde at sidde og ligge stenene på plads, efter 8 timer kom en af de andre fra gaden over da hans haveslange ikke var lang nok, så han lånte lige min. Det passede fint, da jeg lige var blevet færdig med at gøre cementblanderen ren.


Men hold da op et arbejde, tror at når næste træ skal plantes på sit nye sted. Så får jeg en minigraver til at grave hullet, har alligevel en jordstak en bekendt lovede at få jævnet ud for 1,5 år siden. Mærkeligt nok kan jeg ikke få kontakt til ham i dag.

Lige nu ligger jeg i sengen og slapper af inden Emma og jeg skal en tur til dyreskue i Aabenraa med Als 4H, vi glæder os begge vildt meget.
Havde dog regnet med at jeg ville have været der over og sætte trailer og el-scooter af her i formiddag, men er blevet til morgenmad på sengen og samling af kræfterne til turen til Aabenraa i dag.

SES VI? tror jeg nok vi gør.

PS. har hørt det er muhhhhlighed for at hilse på forskellige dyr og se mange fine ting.

/Henrik

Skriv et svar