Hop i julemandsdragt, kane og cykle 500 meter op af bakke for min datter

I dag var en særlig dag, min mor havde nemlig på arbejdet fået reflekser, til alle børnene i min datters børnehave. Min datter havde da jeg byggede kanen, omkring min cykel til julemandsløbet i tønder, sagt at jeg skulle komme op i børnehaven og vise den. Derfor havde jeg i dag taget julemandstøjet på fra Santa Run 2016, samt kørt de 500 meter op af bakken til min datters børnehave.

Hold op hvor var det fedt at se alle de børns glade ansigter, samt Emmas stolthed over at få lov at få en pakke som skulle deles med resten af børnehaven.
Da hun fik pakket gaven op, gik vi sammen ind og lagde dem på børnens hylder.

Så jeg håber at børnene og deres forældre blev glade, der var nogle forældre der var og hente deres børn, som syntes det var et super godt initiativ. Det gør bare en mega glad, sådan at kunne dele de reflekser ud, som OJ electronic havde sponsoret. Stor tak til dem.

Fik et kæmpe knus af Emma og glæder mig til, at høre om hun har sagt til de andre børn, det bare var hendes far.

For som en lille dreng sagde, du ikke den rigtige julemand, for han er tyk og havde rensdyr med. Så jeg måtte fortælle dem, at det var min sommer kane, samt at rensdyrne var på græs. Skulle også hjem og spise masser af risengrød, så jeg kunne blive tyk inden jul.

Stor tak til børnehaven for at jeg måtte lege julemand.
Billeder kommer måske senere, hvis jeg får lov at få billederne fra børnehaven.

Indtil videre kan i nyde billedet, som jeg har fået lov og sætte ind på bloggen af fotograf Christer Holte. Han tog dette flotte foto til Santa Run i Tønder.

Santa Run 2016 i Tønder.
Santa Run 2016 i Tønder.

Her kan i se en video med mig fra Santa Run i tønder

Henrik

Skriv et svar