Hvem havde troet det? mig til photoshoot

Som overskriften siger, så er photoshoot ikke lige noget, hverken jeg eller andre der kender mig tænker, jeg ville deltage i.
Men elsker at tage udfordringer op, eller gøre noget man ikke forventer. Så da Ulykkespatientforeningen søgte fotomodeller, skrev jeg at jeg gerne tog turen til København for det.

13412016_1193064510738351_1612631779142653152_o

Derfor var jeg i går onsdag et smut i København, Vi havde nogle rigtige hyggelige timer. Billeder kommer senere, glæder mig selv rigtig meget til at se dem.

Jeg benyttede chancen, til at se Korsbæk ude på bakken. Hold da op det er imponerende og se, selv i kørestol kunne man komme fint rundt og se næsten alting.
Her får i lige nogle stemningsbilleder.
DSC_0624
DSC_0612

DSC_0613

DSC_0616

DSC_0620

DSC_0622

DSC_0625

DSC_0623

Beklager jeg ikke fik lavet opslaget i går, men faldt om og sov med det samme da jeg kom hjem i sent i går. Var hjemme ved 21 tiden, så havde været en lang dag. Selvom jeg havde lagt lidt og slappet af, for at kunne klare det hele.

I dag har jeg været på arbejde, slappet af og været i biografen med min mor. Vi var inde og se “En mand der hedder Ove”, virkelig en god og sjov film. Fedt at se at selvom man har haft meget modgang, kan ens liv stadig nå at give en masse positive og glade oplevelser. Hvilket filmen rigtig godt fortalte, på en fed humoristisk måde.

Nu hvor jeg ligger i sengen og er godt brugt, tænker jeg tilbage på et par gode dage, som bestemt var de ekstra smerter værd.

Henrik

Skriv et svar