Jul på Hertugslottet

Fredag og lørdag var Emma og jeg til Jul på hertugslottet, som er et fantastisk arrangement her i Augustenborg.
Fredag mødtes vi med Emmas mor og lillebror, da de var der oppe for at se julemanden og juletræstændingen. Desværre var der mange flere børn end de havde regnet med, så Emma og lillebror fik ingen julepose, sagde så til Emma vi køber noget du kan dele med lillebror. Emma kunne ikke finde noget hun ville have på markedet, så vi aftalte vi kørte ind til Sønderborg og så juletræstænding. Hvor vi fik en pose til dem begge, som de kunne hygge sig med.

Lørdag var vi først oppe ved farmor og farfar, som holdt julemarked i deres udlejningslokale. derefter tog vi op til jul på hertugslottet igen, for Emma ville gerne lave pandekager over bål ved Augustenborg Spejderne.
Da vi havde fået pandekager og en vaffel til delen, fik Emma en tur i hestevogn. Mens far kørte ved siden af det meste af vejen, da jeg blev træt i armene og ryggen, hægtede jeg mig fast på siden af hestevognen og blev trukket.

Tusinde tak til den søde dame, som tog billederne det var dejligt du lige havde lyst til det.

Efter vi havde været til julemarked, tog vi ud på ALS4H. Her var der nemlig kommet nye beboer igen, denne gang var det marsvin unger, som var så søde.
Emma og jeg var helt forelsket i dem, stort tillykke med de nye beboer på gården. de er bare så søde var vi begge enige om.

Henrik

Skriv et svar