Kursus dag

I dag skulle jeg til kursus i HUSET, som ligger ved hindsgavl slot. Det er et fantastisk fint sted, som Ulykkespatient- og Polio-foreningen   har brugt som kursus sted for os menties lige i de 2 år jeg har været mentor for dem.
Det var en fantastisk dejlig dag, hvor vi fik en masse viden omkring at være menties, bisidder og kontaktperson for deres telefonlinje.
Det er nogle fantastiske tilbud, som Ulykkespatient- og Polio-foreningen har.

Mentor delen kan i læse om her.
Her får man som udgangspunkt 3 samtaler med en mentor, som selv har været ude for en ulykke. Så vedkommende kan forstå alle de frustrationer man kan sidde med som ny tilskadekommen, og man kan få en samtale om den alt det som man lige har brug for at få snakket med en der har haft et handicap i flere år.

Hvis man bliver matchet med mig som mentor, så kan man spørge om næsten alt. Mine grænser er hvertfald har jeg intet problem med at snakke om alt fra sex til hvordan jeg har taklet udfordringer med folk der spørger mig hvorfor kan du godt gå, når du har en kørestol.
Tager også gerne en snak med de pårørende, hvis det bliver ønsket. For kan jo sagtens være at de pårørende har svært ved at forstå hvad de skal gøre, for de vil jo så nødigt gøre den ulykkesramte ked af det.
Personligt vil jeg snakke med dem hver for sig, hvis jeg blev sat på sådan en opgave.

Kontakt info til at patient telefonen kan i se her.

Følger på bloggen, skal også altid være hjerteligt velkommen til at kontakte mig enten på telefon 21816511, mail hsk@et-godt-liv-trods-smerter.dk eller via bloggens hjemmeside og facebook.

Til slut vil jeg takke mine kollegaer for en fantastisk dejlig dag i dag, trods jeg kom lidt for sendt.
Sådan kan det gå når man falder i søvn efter man har været oppe og få morgenmad og gjort sig klar, samt kun lige skal ligge og vente på man skal afsted mens man kigger på computeren.

Knus Henrik

Skriv et svar