Længe leve Post Danmark og modtagerflex

Når man som jeg er handicappet, er pakkepost en udfordring. Heldigvis er der en god ordning som modtagerflex, så man slipper for at bruge sine kræfter på at tage ned på posthuset for at hente pakken.

Husk på at når man har kroniskesmerter, så har man kun et vis antal kræfter man kan bruge på en dag. Forestil dig at du har 5 ting du har kræfter til, og burde nå 8 ting på en dag. Hvordan klare man sådan en opgave?
Jeg har derfor en masse ting, der får lov at ligge. Til at jeg har kræfter til mere, end jeg skal nå på den dag. Derfor skal der spares på alle kræfter, så alt skal laves så enkelt som muligt og Henrikvenligt.

Når tilbage til emnet, når man har modtagerflex. Skal man huske specifikt, at beskrive stedet hvor pakken skal ligge. For da postbudet ringer på, er jeg ikke hurtigt nok ude ved døren. Det er der ikke noget nyt i, sker næsten hvergang.
Men fair nok så får postmanden også lidt ekstra motion, da pakken skal lægges på aftalte sted.

Jeg Tænkte det gav sig selv, at man ikke lagde en pakke. Hvor der ikke var overdækket, og den kunne blive våd. Særligt ikke når man går forbi et sted, hvor det muligt at ligge pakken under halvtag. Nu hvor det også regner, bliver jeg meget ærgeligt. For at finde en gennemblødt pakke, er bare ikke sjovt.
Har endda billeder på overvågning, hvor postbudet går forbi mit halvtag. Da han går over og ligger pakken, hvor den kan blive våd og går samme vej tilbage.
Det går ca. 2 timer, før jeg går ud efter pakken. Kan dog ikke finde den, og må kigge overvågningskameraet gennem. Så godt man har overvågningskamera, og derfor kan finde sin pakke.
Er dog så “heldig”, at jeg ikke engang skal bøvle med at skære tapen af. Pappet går nemlig næsten fra hinanden, da jeg løfter papkassen. Jeg ringer derfor ind til Post Danmark, som siger at jeg ikke udpeget et specifikt sted. Hvor pakken skal ligge, så det åbenbart helt iorden. at ligge pakken i regnen.

Jeg undre mig dog stadig over, at det iorden at ligge en pakke i regnen. Kan nemlig med sikkerhed sige, at det regnede da posten var. Da jeg så det ud af vinduet, og kan se på overvågningskameraet.

WP_20160203_13_50_03_Raw

Heldigvis var det elektronik, som jeg havde bestilt. Pakket godt ind i oppusteligt plastposer, der har reddet pakken. Nu er det blevet skrevet op hos Postdanmark, hvor pakken skal ligge. Så jeg vil ikke opleve det engang til. Oplever jeg det igen, har Post Danmark ikke leveret pakken som aftalt. De har derfor pligt til at erstatte pakken vis den er beskadiget, som jeg har fået det og vide.

Så når i modtager noget med posten, hvor de bare må sætte tingene. Skal i huske at beskrive stedet meget nøjagtigte sted, så i ikke også komme til at opleve det samme.

Henrik

Skriv et svar