Opdatering over vores dag til med og uden handicap

Til vores arrangement med og uden handicap, hold Bendt Olesen en flot åbningstale. Han kom ind på at selvom man sidder i kørestol, kan man sagtens gå foran. Hvilket vores formand Svend Schütt er et levende bevis på, han er altid med når der sker noget i Gråsten. Det var også grunden til at Bendt ikke kunne sige nej, da han blev spurgt om han ville holde åbningstalen.

Aabenraa el-hockey Club startede ud efter talen, med at vise hvad el-hockey er for en sport. Det var vildt imponerende og se, hvordan de kunne køre rundt i de hockeystole.
Sammentid var vi andre med til stolegymnastik, hvor os der sidder i kørestole også kunne være med. Det at kunne være med til gymnastik og få rørt kroppen, er så vigtigt men også rigtig dejligt.
Det var lidt hårdt at være med, men som gammel gymnast giver man sig jo fuldt ud. Hvilket gjorde at jeg måtte trække mig lidt før tid pgs. smerter, men hold op det var sjovt og bestemt det hele værd.

Der var også lavet en agility bane, hvor vi var mange der var henne og prøve. Det var dejlig udfordrende og blev da også spurgt, om jeg kunne klare banen på baghjulet. Jeps kunne jeg da sagtens, eller næsten var nede og støtte på alle hjul en enkelt gang, så det var vist godkendt.

Kørestols Dart er en af de nye tiltag vi har gjort i KGGO, derfor havde vi fået lavet et DartBoart. Det er en tavle som let og hurtigt kan vendes, at efter om det er en kørestolsbruger eller en stående der skal kaste.
Det var første gang vores nye DartBoart var i brug, Folk fra Padborg Dartklub og Vejle Rolling Devils var blandt mange der var henne og prøve. Vores egne medlemmer fra KGGO var bestemt også begejstret for spille, og vi hyggede os rigtig meget med at spille dart.

Der blev spillet en Schowkamp mellem Centerpop og Tinsoldaten El-Hockey som Centerpopen vandt, måske mest fordi Tinsoldaten fil lavet to selvmål.
det var en kamp med fart over feltet, som gjorde kampen utrolig spændene.

Dagens højdepunkt var landskampen i Kørestolsbarsket HSV 2 mod det Danske A-Landshold, her vandt det Danske A-Landshold efter en super god og spændende kamp.
For mig som aldrig har set en kørestolsbaket kamp, var det fedt at se, hvordan de kunne kæmpe og køre i kørestolene.

Erhardt Fredriksen fra Aabenraa el-hockey Club og Palle Pettersen fra Vejle, repræsenterede kørestolsbarsket i
vores landsdel. De fik flere til at prøve kørestolsbarsket til arrangementet, om der nogle der på sigt vil spille må tiden vise.

Til sidst var der mulighed for at prøve at racerunning, som Aabenraa handicap idrætsforening stod for. Her havde de lavet en bane, man kunne prøve kræfter med.

Jeg greb dog chancen for at få kørt lidt på min håndcykel, som drejer lige så skarpt som en racerunner. Der var både folk der var ude og prøve racerunner og min håndcykel, hvilket er en super god måde at få motion på.

Her efter hold Morten Latter en fin afslutningstale, hvor han kom ind på hvor mange hjælper det kræver for at få så flot et arrangement afholdt. Men han fik også nævnt at selvom man sidder i kørestol, kan man godt scorre Gråstens flotteste single, hvilket Svend har bevist.

Det var en total god dag, med mange gode aktiviteter og rigtig godt humør.

En stor ros og tak til alle der har været med KGGO frivillige, Aabenraa el-hockey Club, Padborg Dartklub, Vejle Rolling Devils, Kørestolsbarsket HSV 2, det Danske A-Landshold i kørestolsbarsket, Aabenraa handicap idrætsforening og alle gæster der var kommet.

Men størst tak til Svend Schütt for at arrangere med og uden handicap.

 

Henrik

 

Skriv et svar