Rutsjebane torsdag

I dag har jeg været i gang med at lave lys på havetraktoren, hvor jeg havde lidt vente tid, mens limen tørrede.

dsc_0210

dsc_0212

Ventetiden brugte jeg på at besøge en i nabolaget, ville nemlig høre om de havde en til at rydde fortovet for sne. Det havde hun ikke, så tilbød at jeg kunne gøre det, når jeg havde overskud til det.
Hun fortalte dog at hun var ked af, at jeg havde startet sådan en nabokrig op. Jeg måtte lige have hende til at gentage det, for var bestemt ikke sådan jeg syntes tingene fungerede.
Det blev blandt andet nævnt, at jeg uden grund havde anmeldt en anden i nabolaget. Min opfattelse er dog at jeg har anmeldt dem, fordi at de ikke ville stoppe med at tage billeder, video klip eller melde mig til kommunen. Selvom jeg havde skrevet til dem, at der intet hold var i tingene. I den samme forbindelse bad jeg dem tage en snak med mig omkring tingene, det syntes jeg virkede mere normat, end bare at anmelde. De stoppede dog ikke og derfor har de fået en anmeldelse for chikane hver gang de har taget billed, videoklip, meldt mig eller gjort andet mod mig.

Jeg gav hende i samme omgang en kopi af den anmeldelse, som var lavet på mig, omkring at jeg skulle have søgt førtidspension og gjorde mig mere syg end jeg var.
Med den anmeldelse var der også en video, som skulle være deres dokumention på at jeg lavede mere end jeg “kunne”. Kommunen afviste dog at der var noget forkert ved klippet, så jeg fik medhold, hvilket var virkelig dejligt. Når man modtager sådan en anmeldelse ligger man søvnløs, og begynder at mistænke alle omkring en, Ligesom jeg beskrev i mit opslag

Paranoid?

Men lovede hende at jeg ville stoppe med at starte en ny krig op, men sagde at jeg ville ikke kunne acceptere at jeg ikke måtte svare igen, hvis de kom efter mig. Så nu håber jeg at hun kan fortælle dem, at hun syntes de skal stoppe deres chikane.
Jeg er jo optimistisk, så tror bestemt at den chikane stopper snart. Det er bestemt noget jeg glæder mig til, så kan jeg nemlig koncentere mig om vigtigere ting i livet, og ikke hvad skal modtrækket være næste gang for at stoppe dem. Prøvede jo at ignorere dem i et år, hvorefter de så begyndte at tage billeder eller videoer igen.

Men hey, nu stopper det jubiii er så glad.

Herefter var jeg en tur i Gråsten til æblefestival, hvor vores borgmester, samt en masse andre fik holdt nogle virkelig gode taler. Var rigtig fint fremmøde taget i betragtning at det var en torsdag tidligt aften (17:00). Jeg tog hjem, hvor andre gik lanterne optog op til plejehjemmet. Men mine føder var iskolde og de var rigtig glade for at komme hjem og blive varmet op ved brændeovnen, inden de igen skulle ud og fryse lidt i garagen.

dsc_0208

Henrik

Skriv et svar