Så fik kroppen sagt fra

Lørdag formiddag var jeg lidt sløj, derfor var vi (læs Emma og jeg) ikke super aktive. Vi hyggede bare med perler og fik også leget med playmobile på gulvet i stuen, ja far var en tur på gulvet, jeg kunne heldigvis sidde på et tæppe og leget med Emma.
Far har ikke meget forstand på heste, så Emma lære hendes far hvad det alt sammen hedder, hvilket hun syntes er rigtig sjovt.
Det super hyggeligt at kunne slappe af og lege med sin datter, findes ikke noget bedre far/datter hygge, end når datteren er glad for at lege med hendes far.

Natten til søndag fik jeg ingen søvn, og lå med en spand hele natten. Når man sådan normalt er afhængig af, at få sine piller for at holde smerterne ned. Jeg kan sagtens undvære pillerne, jeg kan bare ikke klare så meget, og må derfor skrue meget ned for de ting jeg laver.
Derfor tager jeg gerne pillerne, så længe jeg ikke har for store bivirkninger af dem.

Jeg måtte derfor skrive til både mine forældre og Emmas mor, så Emma kunne komme der op. Det var heldigvis ingen problem, og Emma hyggede sig med farmor, farfar og onkel Martin, som endelig var kommet hjem efter et år i thailand.
Onkel Martin var også på besøg lørdag, hvor vi snakkede om hvad han havde oplevet. Emma er så fascineret af sin onkel, han har jo oplevet mange ting, som man kun kan drømme om. Fx. har hun set billeder, som kan ses her https://www.instagram.com/allanbetold/

Problemet er at når man tager smertestillende dagligt, så vender maven til sig til det på godt og ondt. Problemet kan være at man får hårde mave, eller hvordan siger man det, kan hvertfald give hård mave i starten, men med tiden har jeg selv oplevet at det er blevet stabilt med afføringen. Når man så ikke får sine piller en dag, fordi man ligger med en spand, så må man pludselig sidde på WCet med en spand.
Når man kender til mine rygproblemer, så kan man hurtigt gætte sig til at det ikke er optimalt. Derfor var jeg super gad for det kun var så slemt, at jeg ikke kunne få mit medicin i 16 timer. Men lykkes at komme på højkant igen søndag aften, så det var super dejligt.
Sådan omgange får jeg gerne engang hver 2-3 måned, hvilket jeg bare har lært og leve med. Ofte kan jeg ungå dem, men de kommer hvis jeg over længere tid har været for aktiv.
Så det er en slags advarsel fra kroppen, at nu det stop op og slap af.
Jeg ved også godt, hvad der var med til at få det hele tid at flyde over. Det var nemlig fordi jeg i torsdags, havde lidt for meget at se til, i forhold til hvad jeg brude over meget kort tid.

Normalt ville det ikke have været et problem at klare de ting, men har åbenbart for meget om ørene lige nu. Der er nu blevet helt styr på tingene, bla. ved at få noget udsat, noget overdraget til andre og selvfølgelig fået arbejdet med det under mit daglige mindfulnes.
Jeg har nemlig stor succes med at tale til mig selv, når jeg bruger mindfulness.
Så jeg kan skrædersy hvert enkelt mindfulnes omgang, derfor kan jeg ikke takke dem der har hjulpet mig ind i mindfulnes verdenen.

Det er også derfor jeg ikke har fået skrevet så meget her inde, men det får jeg igen tid til.

Jeg vil sammen tid Ønske jer alle en rigtig glædelig jul.

Knus Henrik

Skriv et svar