Sne sne og sne

Elsker sne, så længe det ikke ligger på mit fortov og hvor jeg færdes he he.

Der er ikke noget så smukt, som når hele landskabet er dækket af et fint hvidt lag. Vi fik dog først lidt sne i går her hvor jeg bor, men da jeg har set på vejrudsigten at det svingede omkring frysepunktet. Satsede jeg og valgte ikke at starte havetraktoren op og feje sneen væk, har nemlig kun nogle alm. havetraktordæk på. Så jeg skøjter rundt med bagenden, sidst jeg rydde sne. Nu venter jeg bare på at kræfterne er til at få skiftet dæk, til nogle med noget mere mønster, som har vand og frostvæske i, så de dækket kan klare nogle minusgrader.

Var så heldig at jeg slap for at rydde fortovet, da sneen smeltede eller også har der været en venlig nabo forbi, hvilket ikke skulle undre mig. tager altid min ene nabos fortov, fordi det er svært og vende hvor vores fortov mødes. Den anden nabos fortov, tager jeg kun vis der energi og overskud til det har jeg aftalt med ham.
Men i min indkørsel var der stadig en smule sne, hvor jeg fik strøet noget salt og så var det vist fint.

Måske dette var løsningen på snerydning

Mike Johnson test drives the modified snowblower rigged up for him by millwright apprentice students at the College of the North Atlantic in Corner Brook. — Star photo by Gary Kean
Mike Johnson test drives the modified snowblower rigged up for him by millwright apprentice students at the College of the North Atlantic in Corner Brook. — Star photo by Gary Kean

Da jeg igen i går har været ude med ansøgninger om praktikplads, fået handlet ind og været ude og hente en el-motor til min havetraktor. Har jeg overbrugt mig selv, og kunne derfor ikke samle kræfter, til at få lavet en ordenlig tekst herinde. Derfor kommer opdateringen i dag. Hvor jeg blev vækket af en virksomhed, der gerne ville have en samtale med mig i forbindelse med en praktikplads.
Det kan da vist ikke blive bedre, jeg er glad og lykkelig.

Skriv et svar