Søndags tur med Emma

Søndags tur med Emma

Først var vi en tur i bilka, hvor vi mødte Chase & Marshall fra PAW-PATROL

Vi ventede kun 1 time og 40 min, og da der var 3 foran os i køen, spurgte jeg Emma om vi ikke bare skulle køre hjem for nu havde vi set dem. Men selvfølgelig ville Emma have et billede med dem, og det lykkes endda at køre uden om deres kæmpe fødder he he .

Efter vi havde fået taget billeder med Chase & Marshall, kørte vi ind i Føtex, hvor vi fik lavet en madpakke.
Føtex i Sønderborg giver nemlig børn mulighed for at lave en madpakke om søndagen, hvilket er en fed idé og var virkelig meget lækkert at vælge mellem.

Far havde set der var høns i plantorama, derfor kørte vi der ud. Hvor Emma kælede med en høne der kunne blive lige så tam som en hund, hvilket Emma syntes var fedt.

Vi mødte også Lars som er ansat der ude, som viste Emma en varan (tror jeg det var) og hun prøvede at holde den, hvilket hun syntes var lidt sjovt fordi man kunne slet ikke mærke den sad på hånden sagde hun. Syntes det var sejt hun ville prøve at holde sådan et dyr.

Vi købte en klovnenæse, for at støtte hospitalsklovnene. Så kunne vi også få en snak om hvad en hospitasklovn er, samt hvad sådan nogle klovne gør for syge børn på hospitalerne.

Knus Henrik

2 tanker om “Søndags tur med Emma”

 1. Det var godt i nåede Plantorama og det var vores høns og bil der var der og Lars som viste jer dyr er min mand vi har lige solgt alle vores slanger og andre dyr og har nu kun vores caiman og høns og fugle og to store akvarier dejligt at i havde en skøn dag knus fra os Wonnie og Lars Rasmussen.

  1. Jeps vidste godt det var din mand, sagde også til Emma at i havde en krokodille der hjemme.
   Viste fog ikke at det også var jeres høns, men de var vildt søde.
   Emma mente at hun skulle have sådan en varan derhjemme, hendes mor mente det var hjemme hos far. Så sådan en får hun nok ikke he He.

   Emma var rigtig glad for at have været der ude og se dyrene.
   Så hils Lars og sig tak.

   Knus Henrik

Skriv et svar