Tak for en fantastisk dejlig fest, med en fantastisk inviteret gæst

Tak for en fantastisk dejlig fest, med en fantastisk inviteret gæst

Søndag morgen stod jeg op klokken 04:00 jeg skulle nemlig hente 2 venner, som jeg skulle have med til Silkeborg.
Vi kørte til Kruså grænse, hvor vi mødes og filme, den bil der kørte de første QVG produkter med CBD lovligt over den Dansk/Tyske grænse.
Herefter kørte vi til Jysk musikteater i Silkeborg, hvor vi hjalp med at sætte det hele op og gøre klar til at informere andre omkring QVG´s produkter.

 

Hele dagen var fantastisk, vi fik en masse info og der var rigtig mange nysgerrige folk som besøgte musikteateret.
Om aften til aftensmad sad jeg til bord med Søren Rasted, hold kæft han er en fantastisk dejlig mand. Man glemmer helt hvem han er og snakker bare med ham, som man snakker med folk der ikke er offentligt kendt. Så det er fantastisk dejligt, lovede Søren at tage og give ham billedet af DJ ens fine setup. Det var fantastisk og gav en fed stemning, DJen gjorde det fantastisk så han kan bestemt anbefales.

Da vi kørte hjem klokken 01:30 natten til mandag, var det godt jeg havde cola og redbull med. Det gik fint på vejen hjem og vi var hjemme klokken 4 og jeg kunne lige nå 2 timers søvn inden jeg igen skulle op så jeg kunne komme ud i praktikken.
Om eftermiddagen måtte jeg ligge og sove nogle timer, op og få lidt aftensmad, og så i seng igen, så jeg var frisk i dag.
Hvor Emma og jeg har hygget os med perler, været på rideskolen og set ramasjang.

Men tak til QVG for et fantastisk arrangement, jeg glæder mig til mange flere med jer fantastiske mennesker. Jeg har endnu ikke mødt en jeg ikke kan med i QVG.

Samt en tak til politikkerne for at gøre det lovligt, at få hudpleje produkter med 0,2% THC i. Det dejligt at os der tager Canabis olie ikke mere gør noget ulovlig, hvilket er en kæmpe stor ting for os.

Hvad kan CBD / canabis olie?

Da det desværre ikke er lovligt at fortælle, hvad det kan. Vælger jeg at fortælle hvilke “placebo” effekter man kan opleve at få efterfølgende.

“placebo” bivirkninger man kan opleve af CBD / canabis olie:

Bedre livskvalitet
Mere energi
Større overskud

Der skal dog siges at der er ikke alle der oplever disse “placebo” bivirkninger, men det er et produkt der er fantastisk til at rette huden op.
Har snakket med flere der har haft stor gavn af CBD produkterne, når de har haft sår og har brugt olien på disse.

Selv er jeg igang med et forsøg op et ar, hvor jeg har fået en del arvæv. Hvilket jeg måske kunne forstille mig, at det måske kunne minske.

Såret på første dag, bruger Balm 3.

Så har du spørgsmål, så send mig en besked på hsk@et-godt-liv-trods-smerter.dk eller ring på 21816511, jeg er ved mobilen hele døgnet.

Knus Henrik

Skriv et svar