Totum behandling reklame

Snakkede med Kristian, som jeg kender fra valgkampen, hvor vi snakkede sammen flere gange og syntes han var en utrolig flink person.
Da jeg snakker med Kristian for en måneds tid siden, fortæller han at hans firma MYKOM var begyndt at lave Totum behandlinger.

Hvilket jeg syntes at det lød spændende, men om det kunne hjælpe mig, var jeg ikke sikker på. Nu bruger jeg mindfulness og det fungere super godt for mig, er jeg sikker på at hvis det ville kunne hjælpe mig bare en smule, så ville det være fantastisk ellers var jeg bare blevet klogere på mig selv og hvordan kroppen fungere.

Du tænker sikkert, hvad er Totum?

Ordet “Totum” betyder “helhed” på latin.
Filosofien bag Totum Kropsterapi er meget kort fortalt: hvis du ikke har det godt indeni, har du det heller ikke godt udenpå. Uforløste konflikter, stress, anspændthed og traumer kan sætte sig som ubalancer eller fysiske blokeringer i kroppen eller i vores organer og muskler, og på sigt vil dette ofte føre til skavanker eller smerter, hvis ikke der bliver taget hånd om problemerne.

Totum hjælper både smertepatienter og top atleter, med at få kroppen til at kroppens blokeringer løsnet. Hvilket giver et bedre flow i kroppen, som gør at kroppen kan fungere bedre.

Min egen erfaring:

Selv har jeg fået utroligt meget ud af det, da jeg før i tiden ofte når min diskus, der sidder hvor skulderbladene mødes,  forskyder sig giver så store smerter, at jeg ikke kunne trække vejret dybt ned i maven.
Min overfladiske vejrtrækninger, når min diskus var på afveje. Er blevet helt løst efter jeg har haft behandlinger ved Totum Sønderborg.
Hvilket har lettet min hverdag rigtig meget, når jeg tager min daglige middagspause med mindfulness. Det er både fordi min fod skal være oppe, så den ikke hæver eller/og får øget smerter, men bestemt også fordi min ryg både diskussen midt i ryggen eller dem i lænden jeg også bøvler rigtig meget med.

Desværre er der ingen ændringer med smerterne i foden, men hey husk at det ikke altid at det fungere på dig.

Jeg vil dog til enhver tid skrive under på at denne form for behandling, bestemt kan gøre noget for andre smertepatienter.

Så går du og har du lyst til at prøve Totum behandling, så læs mere om det på Totum eller ring til Kristian på 4296 1994

Knus Henrik

 

Skriv et svar