Velkommen 2016

Så blev det 2016, et år jeg har set frem til.

Bliver året, hvor jeg springer ud i at blogge herinde fra. så fremover bliver dette stedet. Hvor jeg vil lægge større indlæg op, omkring hvordan jeg lever mit liv som deltidskørestolsbruger og handicappet med smerter, samt hvordan smerterne takles. Jeg har fået en større livsglæde end jeg før har haft.

Jeg håber også at året bliver det år, hvor jeg får lavet min have og garage færdig.
Ville være super lækkert kun at skulle tænke på, at alt i og omkring huset er handicapvenligt eller “Henrikvenligt”, som jeg kalder det.

Ting der er gjort indtil videre inde i huset er. At dørtrin er slebet, så jeg kan køre over dem uden problemer, at der er kommet rampe op ved terrassedøren. Udvendigt er der blevet lagt fliser rundt om hele huset, jeg har fået en stor indkørsel, som jeg har savnet i mange år. Det bedste som er lavet er nok de små ramper jeg har fået støbt i garagen og foran hoveddøren og døren til bryggerset.
Så når de sidste par sten er lagt under 15kvm, græsplænen planet og jeg har fået en lille og meget let overskuelig køkkenhave og garagen har fået skiftet hjørnestolpe og blevet malet færdig. Så er alt hvad der er “Need to do” færdigt,

Så bliver de næste små projekter noget der er “nice to have” og som vil gøre en dagligdag endnu letter for mig.
Nogle siger rom ikke blev bygget på en dag. Men hvorfor bygge rom, når man kan drikke den hver gang man skal fejre at vennerne har hjulpet, med at lave noget for mig.

Jeg er som sagt ny herinde og kan derfor ikke ligge nogle billeder i opslag endnu, så bær over med mig eller kom med et hint til hvordan jeg gør.

GODT NYTÅR

Knus Henrik K

Skriv et svar