Yngling dag

Mandag er min ynglingsdag i ugen, mandag står nemlig for mig, som begyndelsen på noget nyt og spændende.
Nye udfordringer og dagen hvor en ny arbejdsuge starter.

Jeg var i dag på besøg ved en virksomhed, som skulle lave nogle bøsninger til mine hjul på havetraktoren og svejse hydrostatpedalen.
Det er den pedal jeg bruger, til fremdrift til havetraktoren. Trykker jeg i den ene ende køre havetraktoren frem af, og trykker jeg i den anden ende bakker jeg.
Pedalen har indtilvidere sat i højre side, hvilket har gået fint nok. Selvom jeg har måtte bruge ventre fod nogle gange, når højre fodled har gjort for ondt til jeg kunne køre med den.
Det jo mit højre fodled, som jeg fik knust i arbejdsulykken for lidt over 5 år siden. Så det med at trykke på pedalen på havetraktoren, som er lidt hård kan godt øge smerterne lidt mere end hvad godt er. Derfor har jeg over den sidste uge, været i gang med at flytte den fra højre til venstre side.
I får et billed af det, når jeg har fået den monteret.

Var også en tur forbi en veninde, som lige er blevet opereret i hoften. Vi havde i KGGO samlet ind til en lille ting, så havde købt lidt snolder fra Wohlenberg, som er en specialbutik i Sønderborg med alt godt til ganen, samt en lille blomst så hun kunne tænke på os andre i KGGO.
Herefter var jeg en tur nede forbi de andre fra KGGO, som var nede og kegle. De var dog stoppet før tid, så nåede desværre kun at snakke med nogle få, men var bestemt hyggeligt.

Så gik turen videre rundt for at aflevere nogle ting for min veninde, har nemlig sagt ja til at tage ting med fra og til Gråsten, Sønderborg eller andre byer jeg kommer gennem på min ture. Som i jo alle nok ved, så er jeg jo i gråsten 1 -2 gange i ugen, hvilket hun lige så godt kan udnytte. Hun har nemlig en facebook gruppe for udsatte i Sønderborg, hvor hun samler tøj, sko, legetøj, inventar og andre ting sammen og giver til udsatte i Sønderborg kommune.
I dag blev der afleveret 1 pose med tøj til en udsat, hentet en reol og kørt fra deres lager i Gråsten og ud til en udsat, som også fik nogle perler med en perleplade, og havde en pose med lidt tørklæder. Det blev så kørt ud til min veninde, hvor jeg fik en dejlig hyggelig snak med hende og hendes mand.

Derfor ligger jeg nu i sengen og ser tv på nettet, mens jeg ligger med computeren. Det prisen for at have hjulpet med at bære den reol, selvom den ingen ting vejede, og kun skulle bæres meget kort. Så hverken gangdistangsen eller kg mæssigt var jeg overbelastet, og kan fuldt ud stå inde for det. Det fede var at der ingen løft var helt nede fra jorden, så det var bare total fedt. Jeg var dog glad for at jeg kunne køre med venstre fod resten af vejen, efter jeg havde hentet reolen og at jeg ingen ting skulle her til aften andet end ligge med foden oppe. Ligesom der heller ikke gør mig det store at jeg ingen søvn får, for kan jeg sagtens klare. Særligt når jeg ved at Emma og jeg bare skal hygge her hjemme tirsdag eftermiddag, plejer vi altid at gøre om tirsdagen. Tænker at vi skal hente farmor og farfars hund og lege med perler eller playmobil, hvilket vi begge hygger os rigtig meget med.

Henrik

Skriv et svar