30 års, musical og afslapning.

Fredag, var jeg til 30 års fødselsdag, hvilket var en del hårdere end jeg havde regnet med.

Står "altan pisser", da personen engang tissede ud over gelænderet på en altan.
Står “altan pisser”, da personen engang tissede ud over gelænderet på en altan.

Vi satte dog pepperkvernen op onsdag, hvor de andre kom til og satte den op.

DSC_0527

Så måtte betale prisen lørdag formiddag, hvor jeg ikke var helt på dupperne. Vi fik dog leget med perler, gjort en perleplade færdig og begyndt på en ny.
Det er nu lidt svært og tælle, hvor de forskellige perler skal være i starten, men øvelse gør mester. Hvergang det lykkes at lave noget der har bøvlet, får hun en high five, nogle gange giver hun også mig en. Syntes det en sjov måde, at give hende kredit for at lykkes.

DSC_0526

DSC_0529

Herefter var jeg en tur oppe og se Shubidua musical, virkelig en super god musical.
Utroligt, at Fredericia teater har fået sat endnu en så god musical sammen.

download

Idag har jeg bare slappet af, og været med min datter oppe ved farmor og farfars hal. Her kunne Emma køre slalom på mini-crosseren, hvor hun siger det sjovt det her far. Vi fik madpakke ude på græsset og legede med deres hund, så en super god men hård weekend.

Henrik

Skriv et svar