DHB

Her i Weekenden, var jeg til DHB (Danmarks Hurtigste Bil). Her havde jeg en ven med som hjælper, det var ikke meget hjælp jeg behøvede, men havde ikke kunne klare det helt uden en til at hjælpe mig.

Vi sov i telt, nemlig et fint 2 mandstelt og nogle “drømmesenge”
635919459502189949

Billed lånt på nettet, da jeg glemte og få et af mit telt.
Billed lånt på nettet, da jeg glemte og få et af mit telt.

Er imponeret over hvor godt det var, da vi ankom til DHB måtte vi ind på en mark og holde 1 time i kø. Vi var dog forberedte hjemme fra, så vi havde sodavand, redbull og burn så der var nok at drikke i ventetiden.

Crewet var hurtige til at få os vinket til side, da vi havde handicapskilt i forruden. Så vi blev fuldt op til en rigtig god plads, hvor vores telt kunne slås op. Vi fik lov at ligge ca. 15-20 meter fra WCerne og til asfalt. Det var super rart, ikke at skulle køre så langt i græsset, selvom jeg havde mit free wheel med. Jeg havde også mini-crosseren med på traileren, den brugte jeg dog ikke meget, da det var meget letter og komme rundt i kørestolen.

Der var masser af ØL, fede biler, drift, dækafbrændning, 201 meter race og lækre piger. Det er vist opskriften på en god og fed weekend.

Her under den røde pil sidder jeg og kigger på bilvask.
Her under den røde pil sidder jeg og kigger på bilvask.

DSC_0556

DSC_0558

DSC_0559

DSC_0550

Har kun ros til folkene bag DHB, for at lykkes med at det lykkes at finde et godt sted i form af Padborg park. Jeg var imponeret over hvor godt styr der var på at få folk ind, selvom det godt kunne gå lidt stærkere. Hvis folk nu fik læsset deres telt og ting af og fik deres biler parkeret, inden at de slog teltet op. Men det er små ting, som jeg sagtens kan forstå at DHB ikke har folk nok til at få styr på.
Ligesom der også burde være ens regler for alle, jeg skulle nemlig parkere min trailer et andet sted end min bil. Lidt træls når traileren skulle have været låst fast på bilen, men måtte jeg åbenbart ikke. Selvom at der på parkeringpladsen for biler, var flere andre biler med trailer efter. Der var dog opsyn med parkeringpladsen hele døgnet, så det var fint nok at jeg måtte parkere traileren et andet sted.

Men folks kritik af landingsbanes asfalt, syntes jeg ikke er fair. Særligt ikke når man tænker på at de, efter hvad jeg har læst, har prøvet hvad de kunne for at finde et alternativ til Vandel, nu hvor der skulle være solceller over det hele deroppe. Men på et halvt år at kunne få fundet ud af hvordan pladsen kan fordeles, så alle er tilfredse er imponerede.
Derfor er der fuld forståelse, for at de ikke har fundet de penge de penge, det koster at lægge ny asfalt på/lave banen længere til de kunne køre 402 meter race, frem for de 201 meter der “kun” var muligt i år på Padborg park.

Så stor ros fra min side.

Det var en rigtig hård weekend, og er godt brugt men det var det hele værd.
Jeg glemte dog solcream, så fik lidt for meget sol på benene og skulderne. Syntes dog ikke det gør særligt ondt, måske er det fordi jeg sammenligner den smerte med i ryggen og foden.
Hvis i ser godt efter, kan i se hvor meget foden er hævet. Det fordi den har været for meget ned af i weekenden.
DSC_0570

DSC_0575

Henrik

Skriv et svar