Blandet tur til Legoland

Har i dag været med KGGO i Legoland, virkelig en kæmpe fornøjelse at parken og have tiden til at se parkens mange fine legofigurer.

Jeg var vildt glad for at kunne få lov og se hele mini-land, som det jo hedder. Da jeg var der oppe med mine forældre og Emma i efteråret, var det jo Emma der var i fokus og vi så det hun ville se. Intet negativ i det, da bare hendes glæde ved at være afsted, er nok til at jeg er lykkelig over at være afsted.

Grunden til at det blev en blandet tur, var at da vi skulle spise var der en af de andre som overtrådt mine grænser, som ikke er første gang. Det har indtil videre ikke været noget personen har forstået hentydningerne til, så nu var der gået så langt over min grænse, at jeg valgte at køre ud til mini-crosseren igen og finde et andet sted og spise.
Grunden var at jeg var blevet råbt af, da jeg sad og holdt den ene af 2 døre ved indgangen til resturangen, da jeg havde hævet stemmen for at få personen forklaret at jeg sad der for at holde døren, og ikke for at sidde i vejen. Fik så en hentydning til at jeg ikke var flink, så det syntes jeg ikke var iorden, Mest fordi at næsten alle i resturangen havde hørt at der var blevet råbt, hvilket jeg ikke syntes er iorden når vi alle samme går med jakker med KGGO.NU stående på ryggen. Jeg vidste ikke om det ville eskalere, hvis jeg blev der og det var den uvidenhed, som gjorde at jeg bare valgte og finde et andet sted og spise.
Gjorde mig bestemt heller ikke noget, for ville heller have steak med whiskers sovs og kartofler, end buffet i familie resturangen.
Men er super glad for turen ikke blev ødelagt af det lille optrin, og at alle alligevel fik en fantastik dejlig dag og tur ud af det.

Vi var så heldige at Als bilindretning ville sponsorere en trailer til vores tur, så vi kunne få de 3 mini-crosser med som vi ikke kunne have med i bilerne.

Tirsdag var jeg så ødelagt i foden, men af hvad ved jeg ikke. Måske har jeg gjort noget forkert da jeg skulle spænde de mini-crosser fast, men syntes jeg bare ikke jeg fik gjort. Så hele tirsdag gik med at lave lidt små ting her hjemme og have ondt.

Vil lige til slut sige, jeg bestemt ikke er vred eller noget, for har intet mod at folk ikke kan lide mig eller har en anden holdning end jeg har. Bliver bare så ked af det, når det går ud over andre, om det er en forening eller en person er underordnet.
Episoden er også lukket, så det er dejligt for foreningen skyld.

Knus Henrik

Skriv et svar