Letpåklædte piger, øl og hurtige biler, det da opskriften på en perfekt weekend.

Fredag efter at have været til håndværkermesse, kørte jeg hjem og fik det sidste færdigt på min vogn til efter mini-crosseren.
Jeg havde nemlig lavet en vogn, hvor jeg havde generator, oplader til mini-crosser og køletaske på. På den måde, kunne jeg køre hele weekenden, når jeg kørte rundt, hvor generatoren kunne “larme” uden at genere nogle, så kørte jeg på benzin og ladede batterierne op, vi kunne fint gå og snakke mens og havde endda nogle gange svært ved og høre om motoren kørte eller var gået i stå.
Så som en af vagterne vi snakkede med sagde, så var det nok Danmarks første hybrid handicapscooter, eller mini-crosser som de også hedder.
Hvor der var mange mennesker, tog jeg og parkerede mini-crosseren og kørte videre i den manuelle kørestol. Ofte kunne jeg parkere den ved hegnet ved de forskellige indgange til området hvor der ikke måtte tages drikkevare med ind, så var der også nogle vagter, som forhåbentligt ville reagere, hvis nogle prøvede og tage den.

Jeg tog min gamle sækkevogn og skar og svejste lidt i, så den kunne passe på, samt lavede en lille trækasse oven på som kunne holde køletasken på plads og kørestolen kunne spændes fast i.

Da vi ankom måtte jeg gå til bekendelse over for dem, da jeg ikke kunne finde mailen med billetten. De var hurtige til at løse problemet med at få en ny sendt til mig, men efter 30 min var den mail ikke kommet, så de tilbød at ringe ind igen og få set om de ikke kunne finde en anden måde at løse det på. Det kunne de og vi kunne igen gå ned til bilen, som holdt og ventede på at vi kunne komme ind og læsse telt og ting af. Det tog 3 timer at komme ind, hvor de 45 min af dem blev brugt på at finde en billet, men når man kunne holde i kø med bilen sammen tid med man gik op og fik et armbånd, så var det jo perfekt.

Efter teltet var slået op og vi havde fået læsset alt andet end mini-crosser af, kørte jeg ud med bilen og min kammerat gik på wc. De havde lige svært ved og finde ud af hvor handicapparkering var flyttet hen, så de måtte være kreative og fandt meget hurtigt ud af jeg måtte parkere næsten ved siden af billetkontoret, hvilket var så tæt på indgangen som man kunne.

Bilen var parkeret og jeg kunne endelig åbne min første øl, jeg vil ikke blande øl, kørsel og medicin.
Vi fandt hinanden igen og var så rundt på pladsen og se, de havde virkelig fået lavet en flot og fantastisk fordeling af tingene i år.
Pit for henholdsvis 201 meter, som for jer der ikke ved noget om motorsport, er hvor biler køre 201m på tid, den hurtigste i hver klasse vinder på, der bliver delt op i med plader, uden plader og andre forskellige parameter.

Midt på landingsbanen var der fest område, hvor der også var udstilling og salgsboder om dagen.
Det var virkelig fedt med deres sandstrand de havde lavet foran scenen, eller de havde lige lidt asfalt inden hvor de om aften brændte dæk af. Der var vi oppe lørdag aften og se dæk afbrænding, jeg sad i anden række, men blev fyldt med dæk rester i hovedet og på tøjet. da dæk afbrændingen var overstået kørte jeg op og fik vasket hovedet for det værste, som kunne falde ned i min øl. Kom en samarit og spurgte om vi havde brug for sæbe, men nej det værste skulle bare væk.
Vi skulle jo op og drikke videre og se Italobrothers, som leverede en forrygende koncert lørdag aften.

I den anden ende af landingsbanen var der pit for drift folket, drift er en motorsport hvor man skal køre sidelæns mens man laver hjulspind og dæk. Det er for mig en sport som virkelig giver en fed oplevelse for publikum.
Man bliver virkelig imponeret over hvor meget styr de har på deres biler, når de køre sidelæns og tæt op af de plastkanter der er sat op.

På arealet, hvor kørene til Padborg Park (racer bane) normalt holder til, var der brænderplads samt drift øveplads.
Det var virkeligt et sted, hvor der blev brugt meget tid, for der var perfekte forhold for publikum til at se begge dele på sammen tid. På brænderpladsen blev der brændt dæk af til den store guldmedalje, ligesom det også blev vist strip og car wash. Havde vejret været i top, havde jeg tilbudt dem at de måtte vaske kørestolen søndag, den var blevet så beskidt af at sidde tæt på dækafbrændingen lørdag aften he he.

Et styk beskidt kørestol

Her kan i se DHB´s billeder fra weekenden

Takker min ven for igen at tage med til DHB, det er alt utroligt dejligt at have en med, som man kan dele oplevelsen med.
Vigtigst af alt, så det dejligt at have en med, som kan tage over og hjælpe, så jeg kan bruge min energi på andre ting. læs se på damer, og drikke øl. Ups mener nyde alle de fine biler.

Det har været en helt igennem god tur, så stor ros til alle dem bag DHB, vi ses næste år.

Ps. eneste kritik er at jeg godt kunne have brugt et handicap wc omkring festpladsen, for er lidt træls at skulle drikke ud inden man kan tage turen om til Padborg Parks kontorbygning hvor der er et handicap wc.
Men det er så lille en ting, at den bestemt ikke har kunne ødelægge min DHB tur.

Knus Henrik

Skriv et svar