Fantastisk dejlig weekend

Lørdag hyggede jeg mig med Emma, hvor vi malede, besøgte Bandit (hesten Emma rider på til ridning), tegnede, legede med perler og var en tur på legepladsen.

Søndag læste vi en bog, malede, legede med perler og var ude og gynge. Da hun var hentet ved middagstid, kørte jeg en tur ned for at slå græs og feje vejen ved vores formand i KGGO, han er i gang med at få langt terrasse og havde haft lidt sand liggende på vejen, som skulle fejes væk, som jeg hjalp ham med.


Lånte en vens trailer, som havetraktor, kost og klippebord lige kunne være på med lidt held he he.
Da jeg afleverede traileren til ham, hjalp jeg lidt med at få et gyngestativ skilt af. Det var godt nok hårdt, måske også lidt for hårdt til jeg skulle give mig i kast med det. Men hvad jeg ved jo at det kun giver problemer her i nat med jeg ikke kan sove, men i morgen er jeg lidt træt.
Så tager jeg bare kun og laver tingene i langt lavere tempo, tager nok 6-7 gange så lang tid om tingene mandag og tirsdag. Hvor jeg normalt tager 3-4 gange så lang tid om tingene.
Onsdag er jeg dog helt klar igen, når jeg laver sådan ting, så gør jeg det for at få brugt nogle andre muskler end jeg plejer. Dog ed jeg også hvor grænsen går, så jeg ikke kommer ud hvor jeg begynder at ryste eller kaster op. Det er ofte en af de 2 ting jeg begynder på, hvis mine smerter ligger på 10, på smerteskalaen fra 1-10.
Ligge jo normalt på omkring 7, hvor jeg en sjældent gang er på 6.

De konstante smerter er ikke noget jeg som sådan mærker i hverdage, for med mindfulness og smertestillende medicin kan det holdes på et fin niveau. Det værste er når smerterne øges, for så er der ikke længere styr på den, det kan virke meget fusterende når smerterne øges. Men som jeg plejer at sige, “så kan man vende sig til mange mærkelige ting”.

Håber i andre har haft en lige så dejlig dag som jeg har.

Knus Henrik

Skriv et svar