Gensynsfest med folkeskolen

I går hade 4 piger fra min parelklassen i folkeskolen, valgt at invitere os alle fra årgang 97 op på vores gamle skole. Vi fik snakket, grinet og spist kage, inden turen gik rundt på skolen for at gense den.
For mit eget vedkommende, gik jeg der til og med 5 klasse, hvorefter jeg kom på privat skole. Det var super rart og se de andre igen, samt høre hvor de var havnet i dag.
Da vi havde været på rundvisnig, med nogle af de lære de andre har haft i de større klasser. kendte dog godt de 2 af de 3 lære der kunne komme, selvom jeg ikke har haft dem fast i skolen.
Gik turen for nogle af os ind på Fox and Hounds, hvor de fleste af os tog med videre ind. Her fik vi en utrolig dejlig middag og noget at drikke.
Det var super hyggeligt, også langt mere end jeg havde regnet med.

Jeg måtte dog trække mig omkring 00:40, her havde vi været igang siden klokken 4 om eftermiddagen, samt at vi havde måtte op af nogle trappe, som selvom jeg fik hjælp med at få kørestolen op og ned godt kunne mærkes i lænden.
Så stor tak til jer som hjalp med, så jeg kunne komme med rund.

Samt en stor til jer 4 dejlige piger, som gjorde det muligt at samle rigtig mange fra vores årgang.

Da jeg kom hjem fik jeg lige set 3 afsnit af Matador, hvorefter jeg utroligt nok kunne sove. Ryggen var nemlig så smadret, at da jeg skulle op her i morgen for at få morgen mad ved 9 tiden, så måtte jeg få hjælp af elevationssengen for at få mit rejst op.
Nu har jeg det nogen lunde igen, en ting er hvertfald sikkert, det er at de skal bare slappes af i dag og jeg ikke lave det store he he.

Hele festen var det hele værd, så tager gerne den lidt med ro i dag, for det var så kanont hyggeligt.

Knus Henrik

Skriv et svar