Kær Vestermark

Kær Vestermark

I dag var jeg på Kær Vestermark, hvor kommunen skal have lavet et rekreativtområde.
Syntes det vildt at det gamle millitærområde, kan komme så mange gode. Der bliver lavet handicapvenlig bro, hvor der for enden bliver en platform, så vi kan vende og slipper for at bakke tilbage. ligesom der bliver en kant på den ene side og gelænder på den anden side, så man ikke bare lige kan køre ud over kanten på el-scooter eller kørestolen. Det glæder jeg mig virkelig til at se, ligesom det bliver vildt fedt at der kommer handicap WC på parkeringspladsen ved broen.

Handicap WC´et bliver lavet i det gamle hus, som ligger der. Vi har i vores familie altid kaldt det “oldefars hus”, da min oldefar er vokset op i det hus. Desværre husker jeg ikke meget om hvad han fortalte os, da jeg kun var lille dengang og var andre ting der interesserede mig.
Så glæder mig til at se hvordan de renovere det hus, samt håber at det bliver gjort med respekt for husets historiske værdi.

Shelter

Der er lavet shelter, som de siger skulle være handicapvenlige. Det er lavet så man kan med kørestolen køre helt op til shelterne, hvor fra man selv skal flytte sig over i shelteren. Hvor vidt det er let eller ej skal jeg desværre ikke kunne sige, da jeg ikke selv var ude og se dem.
Ville dog ønske at de lavede en shelter med manuel loftslift, så kørestolsbruger som ikke selv kan flytte sig og kræver kran også kan få en oplevelse med at komme ud og sove i shelter.
Ved der er lavet sådan nogle, hvor der er halvtag ud over hvor kørestolen holder og så kan man via en talje og en skinne i loftet komme ind i shelteren.
Ligesom det bliver spændende, hvor langt der bliver mellem shelter og WC´er.

MTB bane og ridesti

Der bliver lavet MTB bane (mountainbike bane), som ser virkelig spændende ud. En bane hvor MTB´er har forkørselsret, men gående også må være på.
Ligesom der også bliver lavet en ridesti, som jeg bestemt syntes lyder som en fed idé. Som der blev sagt, så der nok ikke mange gående, som syntes det bliver sjovt at gå der. Hvilket de nok har ret i, men en lille vandre sti langs med banen, så man kunne cykle eller gå rundt mens ens ven ridder kunne være fint.
Jeg kunne hvertfald godt se det fede i at kunne tage el-scooteren rundt på en lille parallel sti, hvis der var en ven eller veninde, der ville ride en tur der ude på en hest.

Hundeskov

Er der også blevet plads til, og ud fra facebook gruppen ser det hvertfald ud til at være en stor succes. Jeg ser det virkelig som en fantastisk idé, men tænker også om det måske var muligt at lave den så der var 2 indhegninger, så hvis ens hund ikke var så glade for store hunde, så ikke ikke behøvede at gå fordi at der kom nogle store hunde.
Desværre har jeg kun mine forældres hund, som Emma og jeg låner, når hun er hos far. Så om vi selv kommer der ud med ham tror jeg ikke lige, da han nemlig ikke altid er glade for store hunde.

Billeder og lidt om dagen der ude

Der bliver fortalt om fugleområdet og det fugleskjul man kan sidde og se på fugle fra.
Fugle skjulet, hvor fra man kan sidde og holde øje med fuglene, set fra vejen som biler må færdes på.
Juletræet med alle juleønsker om hvordan området skal blive.
Parkeringspladsen ved Skydebanehuset, her kommer den handicapvenlige fiskebro til at være. Det bliver så spændende.
El-scooter og kørestol pakket og klar til turen hjem.
På vej hjem holdet jeg ind ved støvlen, som spejderne byggede da de holdt lands lejr her i Sønderborg.

Takker for en fantastisk spændende oplevelse og glæder mig til at se det færdige resultat.

Knus Henrik

Skriv et svar