Sønderborg og Kærvestermark rundt

Sønderborg og Kærvestermark rundt

Da Toyota gerne ville se min bil, tog jeg el-scooteren med. På de 2 timer de skulle bruge på at skifte airbag i min bil, valgte jeg at køre ned gennem gågaden og langs med havnen og vandet til Kær vestermark.
Jeg kom fra verdensende, hvor jeg næsten havde opgivet at køre op og ind på Kær vestermark, der var så stejlt på stien at jeg tænkte her kommer jeg da ikke op. Dem som kender mig, tænker sikkert at jeg var tosset nok til at prøve alligevel, jeps Det lykkes mig at få den op uden at den stoppede fordi den ikke kunne trække mig op af bakken, men var meget tæt på jeg ikke var kommet op. Det er de 2 røde prikker på kortet, som vister hvor der var stejle bakker som man nok ikke kommer igang på igen, hvis man stopper midt på bakken.

De steder jeg har markeret med Rød, syntes jeg er de værste steder at køre med El-scooter.
Enten pga. stejl stigning, eller at underlaget er så hullet at man let kan velte på en 3 hjulet.

Ved de 2 røde streger, hvor den ene er vejen fra støvlen og ind til shelterne. Er der nogle større spor, som man let kan vælte hvis man kommer i med det ene hjul.
Den anden røde streg er fra vejen og ind til Fugleskjulet, hvor der er rimligt ujævnet. Så for os med dårlig ryg, er det kun på gode dage, vi kan overveje om det er værd at prøve at køre langsomt ind til.

Troede også man kunne fra Parkeringspladsen ved skivedepotet, hvor den handicapvenlige fiskebro skal være, kan køre af den smalle sti rundt om søen, DET KAN IKKE ANBEFALES måtte nemlig bakke hele vejen tilbage. For sad fast og var næsten væltet da jeg kom næsten over hvor dæmningen sluttede.
Ja jeg ved jeg var et fjols at prøve, men man skal vel prøve grænser af og teste om det kan lykkes. Kan fortælle det tager 10 min at bakke tilbage, hvis nogle vil der over og se på el-scooter. 😉
tjek den røde plet på kortet og se hvor jeg måtte vende om.

Handicapvenlige shelter

Vil sige det sådan at var nok ikke en betegnelse jeg vil give dem, men de er fantastiske på den måde, at man let kan komme ud og ind af dem. Men mangler lidt at udhænget kan dække sædet på el-scooter eller kørestolen. Så hvis i er kørestolsbruger og skal ud og sove i shelter, så husk overtræk til kørestol/el-scooter hvis ikke i vil sidde på et sæde der er blevet vådt af dug eller regn.
Havde en af shelterne haft en loftskinne med manueltalje, så man kunne hjælpe kørestolsbruger der ikke kunne flytte sig selv ind, så ville jeg helt sikkert være kæmpe fan af at de skrev at det var HANDICAPVENLIGE SHELTER.
Eller den korteste vej der ind, burde måske også være bedre hvis det skulle være helt perfekt i mine øjne. Så slap man nemlig for at tage en større omvej langs med vandet for at komme der ind til dem.
Ligesom et lille WC ville være fedt at have, for andre handicappede har det sikkert lige som mig, det svært at stå op og tisse eller skulle sidde i hug, hvilket man jo ikke må i det område.
men når WCerne kun er i støvlen og i fremtiden ved Skivedepotet, så der lidt lang vej der ned når man er kørestolsbruger og skal på WC.

Baghjulet passer lige med at være inde for det område hvor der er tørvejr, men sædet vil nok ikke være tørt, hvis el-scooteren står den om natten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ved de 2 shelter, som jeg syntes var langt mega fedt sted. Måtte jeg dog erkende slet ikke var handicapvenligt, for el-scooteren kunne slet ikke køre rundt der nede da det var alt for stejlt.
De ligger ved den røde plet på kortet her under.

 

 

 

 

 

 

 

 

Udsigeten fra de 2 shelter, som jeg ikke kunne komme ned til uden at sidde fast en del gange, men lykkes mig at komme fri efter længere tids køren rundt der nede. Ps. alt ser normalt ud og har ikke lavet noget spor.

Er vild med hvilket potentiale der ligger i området, og er sikker på at når det står færdigt. Så skal det helt sikkert nok blive et godt område for både mennesker, hunde, heste, MTB rytter og alle naturens dyr og planter.

Hvis i vil vide lidt mere om det, så læs mit sidste indlæg om netop hvad der skal ske ude i det område, som bliver hele Sønderborgs nye baghave hvor der bliver plads til en masse fede aktiviteter. linke til tidliger indlæg kaer-vestermark

Du kan også se Kær vestermarks facebook side her

Ps. tak til politikkerne i Sønderborg for at lave sådan et område til gavn for alle borger og besøgende i Sønderborg kommune.

Knus Henrik

 

Skriv et svar