KGGO

09c0acb61b-Never ever give up
Vil lige slå fast, at det jeg skriver er for egen regning. Da jeg “kun” er alm. medlem i foreningen, men bestemt et glad og stolt medlem af KGGO.

Første gang jeg stødte på forkortelsen KGGO, tænkte jeg hvad mon det er for en forening. Fandt så ud af at KGGO stod for, Kørestolsbruger og Gangbesværede i Gråsten og Omegn. Samt at det var en forening, for hele Sønderborg kommune. Det blev jeg lidt overrasket over.
Så bor du i Sønderborg kommune, og mangler et godt og hyggeligt fællesskabl, så er KGGO foreningen dig.

Selv er jeg blevet utroligt glad for KGGO, det er super dejligt at møde andre. Der ligesom jeg selv har et handicap, der er mange forskellige mennesker i KGGO. Det fede ved foreningen, er at alle kan snakke samme. Der er ingen der dømmer dig, og der bliver meget sjældent snakket sygdom eller lignende. Hvilket giver en meget positiv snak omkring bordet, der bliver selvfølgelig også lavet sjov med hinanden.
Den ene gang fik jeg og vide, med et glimt i øjet “Rejs dig op, og kom videre”. Det blev sagt af en der kender mig godt, så det var bestemt godkendt og noget vi kunne grine af. Jeg rejste mig dog fra kørestolen, lidt efter da vi var kommet inden for. Her hjalp jeg til, med at dække på bordet.

Nu er nu KGGO blevet så store, at vi har fået en protektor. Er utrolig glad for, at det er blevet Aase Nyegaard.
Tror at Aase vil få utrolig meget glæde, ved at være protektor for os. Aase vil få en større indsigt i hvilke udfordringer, vi handicappede har i Sønderborg kommune. Som hun kan bruge i sin stilling, som 1. Viceborgmester.

I år ser jeg frem til, at jeg forhåbenligt kan tage med KGGO på tur til Bakken. Hvor vi skal se Korsbæk, det vil jeg utroligt gerne. Hvis jeg kan den dag, er nemlig ikke helt sikkert selvom vi allerede kender datoen.

Et andet stor arrangement, er vores, kørestolsringridning. Det bliver i år, lørdag den 6 august. Ligesom med og uden handicap, som bliver søndag den 3 september.
I denne folder, kan man læse mere omkring kørestolsringridning og med og uden handicap. http://kggo.nu/onewebmedia/Til%20hjemmeside.pdf

KGGO´s hjemmeside er kggo.nu og bestemt et kig værd.

Henrik

Skriv et svar