Skader på hjælpemiddel

Hvis i har et køretøj, i har “fået” af kommunen. Samt den skal til reparation, skal i huske at tage billeder af tingene inden. Hvis i da vil passe rigtig godt, på jeres ting.
Prøvede nemlig, at jeg skulle have lavet et stativ. Så jeg kunne have kørestolen, bag på mini-crosseren. Firmaet fik min kørestol med, da de så kunne prøve at sætte stativet. De ville lave det hele på et døgn, hvilket jeg syndes lød meget optimistisk. Men det lykkes for dem.
Jeg havde fået kørestolen 4 måneder før, samt passet og plejet den. Som havde jeg selv betalt den.
Havde 4 dage inden, at Jørn Iversen Rødekro ApS var og hente kørestol og mini-crosser. Givet kørestolen det helt store eftersyn, hvor den var blevet pudset og smurt alle lejer. Så alt bare var, som nyt.
Da jeg modtager kørestol og mini-crosser, har jeg travlt med at komme ind igen. Da jeg gerne ville ind, og være sammen med min datter. For jeg har kun hende en eftermiddag i ugen, samt hver anden weekend. Jeg tænker ikke videre over, at han bare har sat kørestolen på fliserne uden at hjulene er monteret. Han viser fint hvad han har lavet, og er glad for resultatet. Tingende er ikke lavet, som jeg ville have gjort det. Det er blevet mere stabilt, end min egen løsning. Det fortæller jeg ham også, og siger det er et fint stykke arbejde.

Da min datter er afleveret om aften, og jeg kommer hjem. Ser jeg til min store skræk, at kørestolen har nogle kæmpe ridser under. De ridser er gået gennem lakken, og kan derfor ikke poleres væk.
Jeg er tosset, og skriver en mail til min sagsbehandler. Hvor jeg vedhæfter en masse billeder, samt skriver at ud fra min vurdering. At stolen skal lakeres om, for at den bliver fin igen.
Jørn Iversen Rødekro ApS siger, det ikke er dem der har ridset stolen. De siger også, at jeg skal bevise at de ridser ikke var der inden.
Jeg har aldrig hørt at bevisbyrden ligger ved kunden. Men min sagsbehandler holder med firmaet, da hun aldrig har haft klager over dem. Så jeg går mine billeder gennem, og kan desværre ikke finde billeder. Der viser at den ikke havde de ridser, da jeg 4 dage inden gennemgik den.
Da kørestolen er kommunens ejendom, kan jeg ikke stille noget op.

Nu står jeg med en 4 måneder gammel kørestol, med hvad kommunen kalder alm. slitage. Ja alm. slitage på en 1-2 år gammel stol, flot, og bestemt ikke burde være på en så ny en stol. Jørn Iversen Rødekro ApS har dog sagt, at de vil betale for en bøtten med reparationslak.
Så rigtig gættet, nu skal jeg have bestilt reparationslak. Sidde flere timer, og polere ridser væk. Herefter skal jeg sidde med en meget tynd pensel, og male oven på ridsen. Igen skal jeg polere, i håb om at få næsten usynlgt. Jeg håber at får en kørestol, der er fin igen.
Kørestolen er kawasaki grøn, hvilket gør at farven næsten er umulig at ramme så den bliver pæn. Heldigvis er det næsten under stolen, men alligevel.

WP_20151215_20_57_39_Raw

WP_20151215_20_57_44_Raw

Jørn Iversen Rødekro ApS, Har dog måtte lave stativet på mini-crosseren om. Da jeg ikke har mulighed for, at dreje sædet. Hvilket de havde besluttet, ikke var nødvendigt for mig.
Jeg har dog svært ved at komme af og på, hvis jeg ikke kan dreje sædet.
Ligeledes er systemet ikke så let, lige at tage af og på. Som de sagde det var, da de afleverede det. Så med deres løsning, skulle jeg altid have værktøj med. Mini-crosseren var for lang, til at have stående på traileren. Når stativet er på, nøjagtig er det 5 cm det drejer sig om.

Moralen er at, hvis i har jeres ting kære. Så få lige taget billeder, inden i sender det ud af huset. Kommunen bestemmer desværre, om der skal laves en reklamation.
Når det ikke går udover funktionen, vil kommunen ofte ikke lave en reklamation.

Henrik

Skriv et svar