Lotto og Halloween

Lotto og Halloween

I dag lørdag var Emma, far, farmor og farfar til lotto og Halloween på Emmas skole, stor tak til Fryndesholm skole for et fantastisk initiativ og afholdelse af sådan et fint arrangement.
Vi var mange forældre der havde bagt kage til, Emma og jeg havde også lavet kage.

Emma viser stolt den kage vi har lavet, til farmor. 
Emma valgte at vi skulle lave en kirke med kirkegaard, hvor et stort blodmonster har været og ødelægge, ved og kaste med knogler, kranier og græskar.

Efter kaffe og kage, som Emma virkelig nød rigeligt af. spillede vi Lotto, så Emma lærte nogle nye tal, samt vi vandt den sidste præmie der blev uddelt. Nemlig en flot svane bamse, som Emma var virkelig glad for. Samt et gavekort på 2.000 kr. til Midtals-biler, som hendes far var rigtig glad for, syntes det var en virkelig flot gave. Så nu er der et tilskud til nye vinterdæk, så det kunne ikke være bedre.

Så det har bestemt været et fantastisk godt arrangement, hvor både Emma og jeg har hygget helt vidt.
Vi var begge meget glade for at farmor og farfar ville være med, altid hyggeligt at være sammen med jer.
Selvom Emma syntes vi skulle have deres hund Chico med, så vi kunne have klædet ham ud som et tykt græskar eller et spøgelse. Selvom ingen andre syntes det var en god idé, og Chico helt sikkert ikke havde ville være med til at blive klædt ud.

Inden vi tog til lotto og halloween, legede vi med vores nye ringridergalge. Emma elsker når hendes far laver sådan ting, som vi kan lege med. Selvom hun ofte bliver irriteret over at hendes far ikke altid kan komme ned på gulvet eller op der fra igen, eller at jeg har brug for at holde en pause fordi ryggen driller.
Men bare det at kunne lege med heste eller hvad hun nu har lyst til, er jo kvalitetstid vi begge syntes er dejligt.

Håber i andre har haft en lige så god dag, som vi har.

I aften vil jeg se Knæk Cancer, samt mindes min farmor, som vi mistede til kræften for 4 år siden. Der går ikke en dag uden at jeg savner at snakke med hende, men så det bare at huske på alle de gode minder jeg haft.
Så husk at nyd den tid i har med jeres kære, og husk på de gode tider i har haft sammen.

Knus Henrik

Skriv et svar