Nak og æd

Nak og æd en handicappet

Jørgen mangler kun pistolen, hånden var klar 🙂 🙂 

I går aftes var jeg super godt underholdt af Jørgen Skouboe, FOF Sønderborg havde arrangeret et foredrag på Bendixgaard annex.
Virkelig spændende at høre om hvordan Jørgen havde fundet på konceptet nak og æd, hvor han sammen med Nikolaj Kirk går på jagt og skyder et dyr, som bliver tilberedt.
Eller næsten altid, for de har altid et “taber dyr”, hvis de intet skyder. Taber dyret er altid et dyr som de fleste ikke forbinder med noget godt, samt ikke lige er noget dyr man tænker er et man spiser. Det har været alt fra grævling, ræv, mår og vaskebjørn.
Det vildt at høre alle Jørgens idéer både til nak og æd programmerne men også alt andet, som han har været med i.

Fik et billed af Jørgen som et stort legebarn, hvilket jeg syntes var virkelig fedt. Han havde været med til at lave et understel til at få en bil op i højden, så de kunne sidde og kigge ud over vandet med en øl, snakke og følge med i skibstrafikken til og fra Aarhus havn. (linke findes her) Vigtigst er måske de kan sidde og holde øje med de ny rige, hvis hunde gik og lavede hunde høm høm på stranden.
Lavet badekar, som blev varmet op af et bål og andre sjove og fantastiske ting.
Jørgen sagde selv, det var ikke målet, men vejen der til.
Hvor har han dog ret, det kender jeg bestemt fra mig selv. Har også altid elsket at lave skøre ting, hvor mange ting måske ikke blev super gode eller noget der kunne bruges. Det lære man jo også noget af.

Så stor tak til Jørgen Skouboe for at give mig inspiration til at leve livet, mens vi venter på at dø.
Mens vi venter på at dø, er også titlen på nogle udsendelser, hvor Jørgen viser nogle af de sjove ting han laver. Dem syntes jeg i burde se.

Knus Henrik

Skriv et svar