Påske

Sikke en dejlig påske, dejligt selskab og fantastisk vejr.

Fredag var jeg til 50 års fødselsdag, ved min far. Hold op hvor var der mange mennesker, der ville være med til at fejre ham. Der blev holdt mange rigtig gode taler, selv holdt jeg også en tale.

I min tale fortalte jeg, At min datter og jeg havde sat og tegnet. Vi tegner ofte efter nogle tegne videoer på Computeren, det gjorde vi også den dag. Da vi så har tegnet dem færdig, spørger jeg om farfar skal have den til fødselsdag. Hvor hun siger den vil jeg selv have med hjem, farfar kan bare få fars tegning.

Det da helt logisk at farfar, helt sikkert vil være ligeså glad for fars tegning.
Det endte dog med, at farfar fik lov at få begge tegninger.

Syntes bare de er så super flotte, der er gemt en lille kunstner i hende.
WP_20160217_18_32_36_Raw

Lørdag, var jeg til endnu en fødselsdag. Denne gang var det en veninde, der blev 29. Det er altid dejligt, at være samlet med ens venner.
Det mest befriende, ved at være samlet med ens venner. Er at man ikke skal forklare sig, eller nogle der spørger ind til ens handicap. Jeg kan godt nogle gange i perioder “glemme” mit handicap, når jeg sidder og snakker med vennerne over en øl eller 2.
Selvom jeg måske er lidt små træls, det er nemlig ikke alt jeg lige får med. Det nemlig svært med smerterne som baggrundstøj, mens man lytter efter.

De sidste 2 dage har været brugt på at slappe af, inden en ny arbejdsuge begynder.

Håber at du har og får en lige så god påske, som jeg har haft.

Henrik

Skriv et svar