Praktikplads i hus

Som i der følger med på Facebook nok har set, så har jeg fået en praktikplads. Den har jeg fået hos  Sjøholm MC, var til samtale på jobcenteret i torsdags. Her sagde hun at der var 2 steder hun ikke havde snakket med, hvor Sjøholm MC var det ene sted. Hun startede med og ringe til dem og de ville gerne tage en snak med mig,  om muligheden for en praktikplads til afklaring af min arbejdsevne.

Da jeg kom der ud, blev jeg modtaget af Charlotte og Kim, de var utrolig flinke og vi fik hurtigt afklaret om at det var muligt at komme ind til computeren og rundt i virksomheden. Det var kun en lille hindring, nemlig at jeg ikke selv ville kunne komme ind i butikken, hvis døren var lukket. Rampen var lidt for stejl til jeg kunne komme op og åbne døren og lukke den igen når jeg var kommet ind.

Men var intet problem at komme ind, hvis døren var åben eller tage bagindgangen. Ligesom det også var overraskende let at komme rundt i virksomheden selvom der var nogle små kanter og sådan.

Dem har jeg jo lidt interesse i, derfor da chancen for at flytte rundt på dem, så der kunne tages billeder af dem bød sig.
Så var Henrik en glad mand, for skulle lige se hvad de solgte for nogle, nu hvor jeg ikke kendte dem. Deres sæder var virkelige dejlige behagelige at side på, selv med en ryg som min med de skavanker den nu har.
De var også overraskende gode at manøvre rundt, ja selv de 4 hjulede var ingen sag at komme rundt med.

Eneste jeg lige skulle tænke mig om, da jeg skulle flytte den. Var den lange 2 personers, eller troede jeg var svær at manøvre rundt med. Men da jeg kom op på den, så var den også meget letter at komme rundt med, så let at jeg faktisk blev helt forelsket i den.
Hvor kunne det være fedt med sådan en, så kunne Emma og jeg køre stærkere end de 6 km/t, som vi ikke må køre stærkere end, når hun sidder på mit skød.

Nu tænker du sikkert bliver de ikke betegnet som en cykel?
Jo rigtigt nok, men hvis du køre 6 km/t eller mindre, så bliver man betegnet som gående og må derfor køre alle steder hvor man normalt kun må gå.
Ligesom jeg også må tage og bære min datter rundt på lige fod med andre, ja når hun sidder på skødet, har jeg letter ved og “bære” hende end andre har ved at bære deres børn på 5år.

Man må Fx. også køre rundt i butikker og gågader med den, alternativet er jo at jeg ikke komme de steder uden at jeg har min kørestol med. Så er man så dårligt gående at man ikke har andre muligheder så må man godt tage sin el-scooter med.

Husk på at jeg kun kan gå 20-30 meter (med indlæg i skoen) og ved belastning får øget smerter, ligesom jeg også har let ved og vælte når jeg går.
Derfor går jeg næsten kun rundt der hjemme, hvor jeg har nogle arbejdssko der støtter mig og har et stort indlæg i. Desværre kan jeg ikke holde til at gå med det hele tiden.

Jeg er i praktik for at se hvor mange timer jeg kan klare, i denne uge har jeg haft 3 timer/dag alle 5 dage. Idag var jeg meget tæt på at melde mig syg, da min ryg og fod bare gjorde voldsomt ondt, men så havde jeg heller ikke kunne tage med vennerne ud i aften, så eneste grund til jeg tog afsted.
Var ikke til meget i dag, hvilket jeg er sikker på de har haft fuld forståelse for. Så næste uge, må jeg vist heller prøve med en enkelt fridag, midt på ugen. Hvilket betyder jeg kun vil skulle arbejde mandag, tirsdag, torsdag og fredag, det tænker jeg måske er mest optimalt, men får vi se hvordan det ser ud i næste uge. Glæder mig hvertfald til igen at få styr på web-shoppen og deres 3 facebook sider, Sjøholm MC, Sjøholm MC – El-Scooter og  Sjøholm Racing Team. Hvilket er utroligt spændende og lærerigt for mig, og som faste læsere ved, så elsker jeg at lære noget nyt.

Så stor tak til Kim og Charlotte fra Sjøholm MC, for at give mig en chance for at få afklaret min arbejdsevne. Som forhåbenligt ender ud i jeg bliver bevilliget et flexjob.

Knus Henrik

Skriv et svar