Tak for tiden i KGGO

Som i nok kan gætte ud fra overskriften, så har jeg valgt at trække mig fra KGGO (Kørestolsbruger og Gangbesværede i Gråsten og Omegn).
Det har været en utrolig svær beslutning, men da jeg jeg føler at et bestyrelsesmedlem ikke har syntes om at jeg skulle være næstformand og webmarster eller i det hele taget være medlem i KGGO.

KGGO´s formand Svend Schütt fik en skriftlig advarsel mens vi var i LEGOLAND, da pågældende person begyndte og råbe af mig, så alle i hele restauranten. Fik at vide jeg ikke var flink, samt at jeg var mere i vejen, når jeg sad i kørestolen og mens jeg holdt døren for de andre. Det skal lige siges det var en 2 fløjet dør, og personen stod og holdt den anden dør. Blev råbt af at jeg ikke skulle sidde der i vejen, så folk ikke kunne komme ind, havde jeg ikke holdt døren, havde de haft meget mindre plads, og de andre havde intet problem med at komme ind.

Svend gav ham en advarsel dagen efter, da jeg havde sagt at begyndte han at råbe af mig igen, så stoppede jeg helt i KGGO. Det gik kun til næste torsdags møde, så startede han op igen da vi havde en snak om at køre beruset på el-scooter. Fortalte stille og roligt, at når man holdt sig under 6 km/t blev man beregnet som gående og derfor ville det ikke give problemer.
Eneste grund til jeg ikke sagde farvel den dag, var at jeg var ordstyre og det var aller først i mødet, samt at hans kone tyssede ham ned.
Dette fortalte jeg Svend, da jeg snakkede med ham efter mødet for at lige fortælle hvordan mødet var gået.

Men 14 dage efter var den gal igen, denne gang var det fordi jeg spurgte undrene om der ikke var elevator på Bøjden-Fynshav færgen, da der blev snakket om hvilket område vi skulle kigge inden for hvis vi skulle på nogle ture og have alle med.
Fik et vrissende svar “hvad fanden det hjalp hvis en el-kørestol ikke kunne komme ind.” Så jeg tog og sagde pænt tak for denne gang og vi ses måske en anden gang, hvorefter jeg kørte ud til bilen, heldigvis kom jeg i tanken om jeg havde glemt min tablet, som jeg havde haft med så der kunne blive vis nogle billeder.

Kørte direkte hjem for at skrive en mail, hvor jeg indkaldte til hastebestyrelsesmøde. Herefter tog jeg til kandidat-/bestyrelses-møde i Fælleslisten.
Fredag aften da jeg var til sankte hans i Augustenborg slotspark, ringede Svend han ville lige fortælle mig hvor mange jeg skuffede ved og forlade KGGO. Men min beslutning var taget, Svend havde fået 1 skriftlig advarsel og en mundlig. Den mundlige burde han efter min mening have reageret på og sagt til personen at hævede han stemmen overfor mig en gang til, under en normal samtale, så var jeg den der var smuttet.
Dette skete åbenbart ikke, hvilket er årsagen til jeg ikke mente jeg skuffede nogle ved og smutte. Men at det derimod var ham der skuffede medlemmerne, ved ikke at tage mine advarsler seriøst i frygt for at det ville gå ud over den pågældende persons kone, så hun ikke ville kun komme så ofte til møderne mere. Hun har ikke kørekort selv.
Det har jeg også haft med i mine overvejelser og nået frem til at jeg syntes ville være så synd for hende, at jeg hellere selv ville smutte end, at jeg ville få ham smidt ud.

Svend prøvede ellers hvad han kunne for at få mig til at blive, men nej min beslutning var truffet og ville ikke tabe ansigt ved ikke at holde mit ord.
Så Svend må selv stå for alt det arbejde jeg skulle lave, samt finde en ny person der ville hjælpe ham.

Hvad jeg ikke havde forud set var, at det ville skabe en “lavine” i KGGO. Pludselig var både vores kasser, bestyrelsesmedlem og et medlem også gået, så at bestyrelsen blev halveret havde jeg slet ikke regnet med. Det at de så havde andre grunde til at gå, end at det var i sympati, var jeg kun glad for. Men syntes godt nok det var synd for KGGO at de også gik.

Jeg har været rundt til medlemmerne for at takke af for mig, da jeg ikke fik sagt ordenligt farvel til mødet, da jeg var lidt små sur.
Ligesom de også burde have min side af historien, frem for at høre den fra Svend.
Det er også derfor at i først får denne opdatering her ca. en uge efter at jeg er stoppet i KGGO, så jeg har haft tiden til at være forbi alle medlemmerne.

PS. Håber at Svend får samlet et ny bestyrelse, for konceptet i KGGO er jo genialt og bestemt noget rigtig mange har gavn af.

Knus Henrik

Skriv et svar