Ride stævne

I dag skulle Emma ride sit første stævne, så far, mor, farmor, farfar, mormor, morfar og lillebror var selvfølgelig alle sammen klar til at se Emma ride.
Fredag gjorde vi Bandit (hesten) klar, far hjalp men det var ikke godt nok så Emma lavede det om og fik mor til at lave halen og pandehåret om.

 

 

 

 

 

 

 

 

Det var virkelig hyggeligt at gøre ham klar i går, selvom far syntes det var utroligt hårdt at skulle gøre hest klar. Så da Emma ar taget hjem til mor, faldt jeg i søvn på sofaen. Hvilket resulterede i at jeg ikke rigtig fik noget ordenligt søvn i nat, men som kronisk smertepatient er det en del af hverdagen, at man i perioder ikke sover særligt meget.
Men så det dejligt med en masse bekendte som også har søvnproblemer, så man kan skrive lidt sammen. Me hold op jeg var godt træt da vækkeuret ringede klokken 6:30, Klokken 9 mødes vi på rideskolen og fik gjort det sidste klar.

 

Emma skulle ride 2 gange, og så fik alle en roset for at have deltaget sammen med en fin tale om hvor seje de er, når de så flot kunne ride rundt på dyr der vejede 8 gange så meget som dem selv.

 

 

 

 

 

 

 

Var virkelig hyggeligt og både Emma og far var trætte efter, Så Emma ville rigtig gerne med mor hjem. Hvilket bestemt ikke gjorde mig noget, for syntes bestemt man skal tænke på barnets behov før de voksnes. Så kunne jeg også lige få en eftermiddagslur, Emma har vist lidt ret, når hun siger far er gammel. Selvom jeg prøver og lære hende at det hedder “far er ung smuk og dejlig” 😉

Vil gerne takke Augustenborg Rideskole for et fantastisk flot arrangement, selvom det var lidt små koldt på staldgangen 😉 høre vist med til når man har hest.

Knus Henrik

Skriv et svar