Tak til Unge for ligeværd

Her til aften var min med kandidat fra Fælleslisten, Camilla Beier og jeg inviteret ud til Unge for ligeværd i Sønderborg, her skulle vi fortælle om Fælleslistens politik omkring udsatte unge.

Vi fik snakket omkring Flexjob, hvordan vi får flere ud i mikroflexjob. Da jeg selv er i gang med afprøvning inden for mikro-flexjob, så var dette jo et emne jeg kendte lidt til.

“Mikroflexjob er et flexjob, som er under 10 timer i ugen.”

Så da der blev nævnt at det var utroligt svært at finde steder, som ville ansætte mikroflexjobber. Kunne jeg sagtens følge dem, for havde selv svært ved og finde et sted og komme i praktik.
Jeg var dog så heldig først at finde en praktikplads, hvor jeg kunne arbejde med hjemmeside og facebook, havde jeg dog ikke uddannelse i men kun erfaring. Efterfølgende har jeg nu fundet en praktikplads, hvor jeg skal lave administrativt arbejde, hvilket jo er en del af/ligger tæt op af den uddannelse jeg har som produktionsteknolog.

Vi rundede også STU, Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse, som jeg først har hørt om efter at jeg gik ind i politik. Men bestemt er et af de områder, hvor min med kandidat Camilla Beier har erfaringer med. Hun er nemlig opvokset i en familie, som gør meget for udsatte unge.

Der blev også snakket om hvad vi mener omkring skat, hvor jeg personligt tænker, at så lidt som den enkelte borger får ud af en lille skattelettelse i kommunen. Ikke opvejer hvor stor betydning det har for kommunen, at den har de ekstra penge at bruge på velfærd.

Takker Unge for ligeværd.
Bydrådskandidat Kathrine Svane Christiansen (Venstre) og Didde Lauritzen (Socialdemokraterne) for en fantastisk dejlig og behagelig snak.

Ps. i kan læse Fælleslistens holdning omkring udsatte unge her

Knus Henrik

Skriv et svar