Vild weekend

Her i weekenden har Emma og jeg virkelig haft tralvt, fredag hyggende vi med perler, arbejde lidt med træ for at lave møbler til dukkehuset.

Sammentid kørte Ramasjang i baggrunden, med den nye serie hvor vi følger et tvillingepar. Det særlige ved de 2 tvillinger er, at Maise har muskelsvind og sidder i kørestol. Her ser vi hvordan Pelle og Maises hverdage er forskellige, det vildt fed serie, som jeg bestemt kan anbefale både voksne og børn.
Serien kan ses her 

 

Lørdag var vi med farmor, farfar og onkel Martin i Legoland, kørte i 2 biler så min far kunne køre hjem, når han ikke kunne klare mere, han er nemlig også syg.
Vi hyggede os virkelig meget og Emma var vildt begejstret for at have sin onkel med, så hun kunne drille og hygge sig med ham.

Emma nød virkelig at have tid med farmor, farfar og onkel Martin, så far gav dem lov til at tage turene med Emma.
Jeg var kun selv ude og prøve en vild rutjebane, hvor Emma ikke ville med, hvilket jeg godt kan forstå.

Emma og far fjollede så i toget, hvor farmor og onkel også var med.

Onkel og farmor ville ud og prøve en vild rutjebane, som jeg ikke ville prøve. Så Emma og far tog ned og gravede efter guld, det var bestemt et stort hit og Emma var vildt god til det.

Da onkel og farmor igen fandt os, tog vi over for at lave

 

Søndag var vi oppe og se Anders og Katrine fra Lillenørd, som er Emmas ynglings serie.
Emma syntes dog det var synd for Anders, at katrine gav ham skjorte på, som blev bundet op og fyldt ud med 2 balloner så han lignede en pige.Det var virkelig et rigtig godt show Anders og Katrine fik lavet, Emma snakkede om det hele vejen hjem.

Så både far og Emma har haft en fantastik dejlig weekend, selvom det var utrolig hård weekend.

Knus Henrik

Skriv et svar