Fedt at lære noget nyt om mig selv

Har det seneste stykke tid hørt, at efter jeg stoppede i KGGO (Kørestolsbruger og Gangbesværede i Gråsten og Omegn) er begyndt at gå et rygte om at jeg skulle dokumentere alt fra samtaler, smser og andre typer beskeder, så jeg havde dem liggende som beviser.

Det der undre mig er, hvad fanden får den pågældende person ud af dette?

Hvorfor skulle jeg gøre det?

Jeg er naturligvis klar over hvem denne person er, da flere af dem jeg er blevet spurgt af, hvad dette var for noget, har sagt hvem der havde fortalt dem det.

JEG ER DOG MEGET MOD AT HÆNGE PERSONER UD, MEN DA PERSONEN HAR BLOKERET MIG PÅ FACEBOOK, SAMT IKKE TAGER TELEFONEN NÅR JEG RINGER.
SKRIVER JEG DETTE OPSLAG, SÅ FOLK KAN FÅ AT VIDE HVORFOR JEG ER STOPPET I KGGO OG AT RYGTET STAMMER FRA FORENINGENS FORMAND.

Havde dog advaret Svend om at jeg ikke gad skabe en masse splid, bare fordi at jeg ikke kunne se hvorfor jeg skulle være i en forening hvor et bestyrelsesmedlem skulle køre personhetz mod mig. Samt at jeg håbede KGGO ville forsætte som den fantastiske forening det nu var, for konceptet var genialt og er mange som har brug for det i hverdagen.

Forklarede dog Svend at begyndte han og skabe rygter om det ene eller andet, som ville kunne ødelægge min valgkamp, så ville jeg give hele min forklaring om hvorfor jeg ikke er med i KGGO mere.

KGGO er jo et genialt koncept, som hjælper rigtig mange. Det er også derfor jeg er utroligt ked af at jeg nu ikke kan komme i kontakt med Svend og må gøre det på denne måde.

Så her får i min side af sagen. 

Da jeg forlod KGGO fortalte jeg at jeg var ked af det, men så ingen anden løsning. Jeg havde jo givet min skriftlige advarsel, da vi var i LEGOLAND. Her kom nemlig den berømte dråbe, som fik mit bæger til at flyde over. Nemlig at jeg blev råbt af og svinet til lige i indgangen til en restaurant, mens alle i hele restauranten kunne høre det. Du kan læse om turen her

Fik at vide at der var fuld forståelse for det hos Svend Schütt, samt en række andre medlemmer.
Hvis det har interesse, kan i her læse om hvorfor jeg valgte og stoppe i KGGO

Den weekend efter at jeg om torsdagen havde forladt et vores torsdagsmøde, total ophidset fordi bestyrelsesmedlemet igen havde råbt af mig. Ringede Svend og prøvede og overtale mig til at blive, men for det første ville jeg holde mit ord, med at jeg ville gå, hvis det ikke det bestyrelsesmedlem ville stoppe med at snakke grimt til mig.
En af de andre grunde var at Svend ikke havde en skid styr på KGGO, det sejlede bagved facaden. Svend havde nemlig fundet en kassere, som skulle fungere som kassere på papiret, men at det var Svend selv der stod for det. Han påstod også at fordi at foreningen ingen hævekort havde, så skulle der ikke fremlægges regnskab på generalforsamling. Dette undrede jeg mig dog over, særligt når det stod i vedtægterne at der skulle ligges et regnskab inden 1 marts, står følgende i “§8 stk. 2 Det reviderede regnskab skal fremlægges inden 1. marts.”
Der har dog mig bekendt aldrig været lavet et regnskab, siden foreningen blev stiftet den 24/10 2013.

Ligesom der heller ikke var alle posterne der var udfyldt i bestyrelsen, som der stod i vedtægterne der skulle være.
Samt Svend ikke er super god til at indkalde til bestyrelsesmøder, jeg har fx. ikke været til et endnu ud over det haste bestyrelesmøde jeg indkaldte til, da jeg skulle gå af, så de havde en fair chance for at stille mig spørgsmål, hvis de skulle have nogle.
Der skulle nemlig være et bestyrelsesmøde hvert kvartal, men mente Svend nok ikke der har været i mellem 16 marts 2017 og 22 juni 2017.
Ja jeg kunne godt samle 2 andre bestyrelsesmedlemmer og indkalde til bestyrelsesmøde, men det burde være formandens job.

Svend har også laver forskelsbehandling, når nye medlemmer skal optages. I vedtægterne står følgende:
§. 2. Mål
stk. 2-1
Foreningens mål er, at skabe livsglæde, i et fællesskab med fokus på det enkelte medlems kvaliteter og ressourcer.
stk 2-2
Foreningens mål er, at styrke medlemmets sociale netværk og troen på sig selv, igennem foreningens tiltag.
stk. 2-3
Foreningens mål er, udvikling af kompetencer og ressourcer, i respekt for det enkelte menneske og med interesse for hinanden.

§3. BETINGELSER FOR MEDLEMSKAB
stk. 1.
Som medlem kan optages enkeltpersoner, grupper og foreninger der støtter foreningens mål. 

Så alle uanset handicap eller ej, kan være medlem af KGGO, som det står i vedtægterne.
Svend har dog sagt at man skal have et handicap og være helt eller delvis afhængig af hjælpemidler.
Dette er der dog et medlem der ikke opfylder, sjovt nok samme person som ikke kunne finde ud af og tale pænt til mig.
Det skal dog lige siges at det ikke kun var mig der havde den opfattelse, at han ikke kunne tale pænt til mig.

Sagde også til Svend hvis han stoppede og jeg skulle overtage formandenspost, så ville der ingen tvivl være så ville pågældende person ikke skulle være medlem. For så skulle der nemlig være helt klare linjer for hjem der måtte være med og ikke være med.
Hvis kravet var at man skulle være helt eller delvis afhængig af hjælpemidler, så skulle man det.
Der skulle ikke gives dispensation, fordi at man var hjælper eller partner med en handicappet.
Den diskussion har jeg haft med Svend flere gange, da jeg undrede mig over at der var medlemmer, hvis partner ikke kunne være medlemmer også. Nu hvor der var et enkelt par, hvor det var muligt for.

Der var så meget rod bag facaden, samt at Svends møde at snakke til de frivillige og andre ikke gjorde at KGGO ville vokse og få flere frivillige til.
Bla. havde Svend den holdning, at han forventede at alle var enig med ham og at folk bare gjorde hvad der blev sagt. Fx. har han flere gange antydet at jeg skulle overtage ting, hvor tingene ikke foregik som han syntes de skulle.
Da jeg havde sagt stop, mente han også at det var forsvært og finde det lokale vi havde i frivillighedenshus i Sønderborg. Forklarede ham at kom med ind af døren, så var det lige til højre en elevator, i kælderen var der et rum til venstre, der inde var til højre et dørhul uden dør, eneste mulighed hvor det var første rum til højre og stod KGGO på døren.
Han mente at jeg skulle ud og hente de ting til kørestolsringridning, når KGGO skulle bruge dem. Tænkte ja okay det gider jeg ikke skabe ballade over og sagde jeg gjorde det når jeg havde tid.
Det var nemlig store og halv tunge ting, som jeg ville skulle bruge næsten en hel dags energi på at få flyttet. Derfor ville jeg ikke i ugen op til ringridningen bruge kræfter på det, når jeg havde Emma den weekend. Svend blev dog lidt irriteret, da jeg kom forbi ham med tingene en dag hvor jeg alligevel skulle ned til Gråsten. Den vej kommer jeg jo sjældent, nu hvor jeg ikke er medlem af KGGO mere. Tror eneste grund til han ikke blev sur, var at han havde besøg af hans svigerfamilie.

Efter jeg forlod KGGO, skulle formanden have indkaldt til ekstraordinært generalforsamling. Dette er ikke sket, men han udnævnte på det hastebestyrelsesmøde en af de 2 tilbageværende bestyrelsesmedlem til næstformand. Dette er noget der i følge vedtægterne kun kan ske på en generalforsamling, ligesom at foreningen lige nu køre videre med kun 4 mand. Der var nemlig 2 mand udover mig gik, hvad deres grunde var ved jeg ikke og vil jeg heller ikke blande mig i. Tænker bare hvordan kan en formand køre sin forening videre som intet er sket, jeg var personligt blevet meget mistroisk som alm. medlem hvis der ikke var styr over så basale ting.a

Det viste bare overfor mig, at det var det rigtige jeg valgte at gøre. Nemlig ikke takke ja til at blive, selvom Svend prøvede og overtale mig til det.

Ja jeg har også fejl, det er jeg udmærket klar over. Indrømmer også gerne mine fejl, men jeg har det også sådan at er man formand, så skal der ikke være noget at komme efter hvad angår det lovmesige. Bliver man gjort opmærksom på at man så har lavet fejl, så retter man op hurtigst muligt.
Der er folk åbenbart forskellige.

PS. HÅBER AT FORENINGEN FOR ØJENE OP FOR, HVORDAN FORENINGEN KGGO BLIVER KØRT.

PS. Jeg TAKKER Svend for at prøve og lære mig noget nyt om mig selv, men havde sat pris på at han havde konfronteret mig med det i stedet for at starte et rygte op og blockere mig på facebook

Knus Henrik

Skriv et svar