Hygge med KGGO og græsklipning

KGGO var i dag inviteret sommerfest på Dalsmark Plejehjem, hvor vi fik kaffe og kage.
Det var rigtig hyggeligt, og vi fik grinet rigtig meget. Så takker alle der var med for dejligt sammenvær.

14079655_10209556780337567_4067151838318615883_n

Vi jokede meget med at jeg blev gemt bag blomste, karina og jeg var færdige af grin.

Her efter kørte jeg hjem, hvor jeg fik slået græs. Da jeg var oppe ved det ældre ægtepar, jeg slår græs ved. fik forresten blommer i dag, dejligt med lidt ekstra godt til ganen. Kom der en bekendt der gerne ville have jeg slog hans græs, hvilket jeg så lige var omme og gøre.

Nu ligger jeg og er total smadret og ser film, som er super afslappende og lige noget jeg kan klare efter en hård dag. Hvor jeg har arbejdet på rapport i formiddag, være til sommerfest og slået græs.

Tak alle der har været med til at gøre dagen god.