Ringridning, i love it

Her i weekenden har Emma og jeg været til ringridning.
Lørdag var vi på pladsen hele dage, hvor Emma hyggede sig med at hoppe på hoppeborg, som vore “lille” lokale festudlejningsfima havde sat op. Der var gratis for alle børne at hoppe, så det var virkelig godt initiativ at få Als udlejning til at komme med nogle aktiviteter.
Vi mødte også Emmas mor og lillebror på ringriderpladsen, hvilket Emma virkelig nød at hun kunne lege med lillebror i Containeren med sand og på hoppeborgen.

Lillebror skulle være med til cykelringridning, så Emma stod trofast og heppede på ham.
Ligesom Lillebror om Søndagen sad og klappede af Emma, da hun red ringridning på hendes nye hest, som hun fik tidligere i år.
Hesten Deigo kommer oppe fra Vestjylland, hvor Katrine har lært den alt den kan i dag. Så da Diego skulle ride sit første ringridning, kom Katrine med hendes mor og så hvor flot han klarede det.
Katrine var så flik at ville prøve at løbe med Diego gennem galgen, i håb om hun var bedre til at få Diego til at lære det bedre.
Både Emma og Diego var så dygtige, da de fik 1 ring, hvilket er meget flot til deres første ringridning sammen.

Augustenborg Ringridning havde også fint besøg fra Los Angeles, da Ole Henriksen var ved at optage til en program serie der kommer på tv2.
Glæder mig til at se den, for Emmas mor ringede til mig om de måtte filme Emma.

Stor Tak til Augustenborg/Bro Frivillige brandværn, Augustenborg ringriderforening, DUI leg og virke Augustenborg og Als udlejning for at skabe så fint et ringridning hvor der var noget for alle aldre.

I skal da ikke snydes for et billed af denne smukke mand, som selvfølgelig satte sig på El-scooteren ved mig, så vi kunne tage et selfie.

/Henrik

1 tanke om “Ringridning, i love it”

Skriv et svar