Collagen kosttilskud (reklame)

Jeg er begyndt det nye kosttilskud fra Wetality, hvor man får tilføjet MSM og Collagen til kroppen.
Collagen er noget vi har i knoglevævet og i huden, så ved at tilføje kroppen collagen kan du bremse det naturlige tab af collagen som sker i kroppen når man bliver omkring de 30 år.

Collagen er også et rigtig godt kosttilskud hvis du træner.

Jeg er godt klar over at jeg ikke er det mest optimale at teste det på, men hvis der en forskel at se på mig, tænker jeg der bør være ved de fleste.
Når det er sagt er der også kun gået 3 uger mellem billederne, samt man anbefaler at der går 3 måneder.
Så husk at tage før og efter billeder og gerne i samme belysning.

Håber det er et produkt der kan hjælpe dig, tjek det ud på wetalitys hjemmeside, som du finder her.
Du kan ændre sproget i øverste højre hjørne ved at skifte flag.

HER KAN DU LÆSE MERE OM
WETALITY MSM + COLLAGEN TILSAT VIGTIGE VITAMINER OG MINERALER – POWER TIL DINE CELLER + HUD, HÅR & NEGLE

Collagen 
i kombination med MSM, er en fantastisk 2-i-1 løsning fra Wetality! Der er tænkt i helheder, når disse to geniale virkemidler kombineres med hinanden.

Wetality MSM + Collagen indeholder desuden vigtige og støttende vitaminer og mineraler, for at øge effekten og optagelsen.Læs mere om både MSM, Kollagen, og de øvrige indholdsstoffer her:

WETALITY MSM + COLLAGEN
– sund og fleksibel fra inderst til yderst

Wetality MSM + Kollagen
 er et flydende kosttilskud med et højt indhold af marine-kollagen fra fisk, MSM, hyaluronsyre, vitamin C, E, Biotin, B6 og zink.

Denne unikke og komplekse sammensætning – kombineret med MSM – booster kroppens egen evne til at producere kollagen, i højere grad end ved andre kollagen-kosttilskud. Et tilskud der har været skønhedsprodukt nr. 1 længe.

Hvordan virker den unikke formula?
Wetality MSM + Kollagen
 bruger kun hydrolyseret kollagen, der til forskel fra andre kollagen-proteiner er nedbrudt i flere partikler. Dette gør kollagenet lettere for kroppen at opløse og absorbere.

Når kollagen samtidigt indtages i flydende form, optages det endnu lettere i blodet, da flydende kollagen tillader et langt mere koncentreret indhold, end i fx pille- eller pulverform.

Når det hydrolyserede kollagen tilsættes MSM og C-vitamin, boostes kroppens fysiologiske processer, der styrker og regenererer knogler, muskler og hud.

Kollagen er kroppens vigtigste byggesten, det udgør 1/3 af alle kroppens proteiner. Kollagen består af 19 forskellige aminosyrer, der er essentielle for dannelse af brusk, og for at kroppens knogler, muskler og væv hele tiden kan fornyes.

Kollagen spiller derved en afgørende rolle for vedligeholdelsen af kroppen. Med alderen falder produktionen af kollagen med helt op til 1,5% pr. år, og mange kvinder oplever endnu højere reduktion i forbindelse med overgangsalderen.

Et ekstra boost til hud, hår og negleI Wetality MSM + Kollagen har vi yderligere tilsat hyaluronsyre, Biotin, vitamin C, E, B6 og zink. Hyaluronsyren er et sukkermolekyle og den bedste fugtbooster du kan give din hud – faktisk indeholder de fleste seriøse hudplejeprodukter i dag hyaluron.

Hyaluronsyre produceres i kroppen, men produktionen sænkes når vi ældes, faktisk allerede fra 25-års alderen. Manglen på hyaluronsyre betyder at huden bliver slap, og mister sin evne til at holde på fugt. Huden mister således sin spændstighed og bliver rynket. Faktisk kan hyaluronsyre binde vand med mere end 1.000 gange sin egen vægt.

Biotin (Vitamin B7) er livsnødvendigt for alle kendte organismer i kroppen, Biotin indgår i flere forskellige stofskifteprocesser, og bidrager til hud, hår og negle.

C-vitamin stimulerer den kemiske proces i kollagen. Uden nok C-vitamin kan kroppen hverken producere eller opbevare kollagen. C-vitamin er derfor essentielt for at kollagen kan opretholde sin funktion, og er yderligere med til at beskytte huden mod UV-stråling.

E-vitamin er en antioxidant, der beskytter celler og væv. E-vitamin er en slags politibetjent for dine aminosyrer, da antioxidanterne hindrer, at aminosyrerne i kroppen stresses og bliver beskadiget, også kendt som oxidativt stress.

B6-vitamin har betydning for huden, immun systemet og dannelse af antistoffer. B6 fungerer som hjælpe enzym i kroppen, og har betydning for kroppens vækst og vedligeholdelse.

Zink er vigtig for over 200 enzymer i kroppen, bl.a. ved sårheling, og hjælper til at vedligeholde hud, hår, knogler og negle. Zink beskytter kroppens celler, og immunforsvar.

MSM findes naturligt i vores krop. MSM indeholder ca. 33% sulfur/svovl, der hjælper til dannelsen af de livsvigtige aminosyrer, der er med til at stabilisere cellemembraner, afgifte celler og dæmpe smerter i kroppen.
Læs mere om Collagen her:https://www.helsam.dk/artikler/skoenhed/collagen

collagen kan købes her www.wetality.com

/ Henrik

Skriv et svar