Paranoid?

Beklager at indlægget bliver lidt langt.

Som mange af mine læsere der kender mig nok ved, så kan jeg godt være lidt paranoid.

Det tog udspring i at der var et par i nabolaget, der mente jeg snød mig til alle hjælpemidler jeg fik.

Det kan også være lidt svært og forstå, at man en dag ikke kan gå mere end 50 meter når der skal tages test. Mens man den anden dag kan gå rundt, og ordne have og lave ting ved huset.

Når man ser på en handicappet eller kronisk syg person som mig, så skal man huske og se på det som en helhed, og ikke bare et øjebliksbillede.
For ser man kort på nogle af de ting jeg laver, så kan jeg godt se helt frisk og smertefri ud. Sandheden er dog, at jeg ofte smiler mere, når smerterne stiger.

Men da jeg i foråret for 2 år siden begyndte at lave haven, hvor der skulle længes nye fliser, hævet græsplænen og lavet en Henrikvenlig køkkenhave. Jeg er endnu ikke blevet færdig, men det tager jo lidt tid at få det hele lavet. Når man vil undgå at folk blive fotograferet og filmet når de hjælper mig, bare fordi at jeg har et par i nabolaget, der gør alt hvad de kan for at bevise jeg snyder mig mere syg end jeg er.

Vi gjorde i starten grin med det, men blev dog hurtigt træls. særligt når Sønderborg kommune efter et halvt års overvågning kontaktede mig for at høre min mening. Vi var dog meget enigt i at jeg ingen ting gjorde forkert, men arbejdede med de ting jeg også havde fortalt kommunen jeg kunne.

Det at de over et halvt år sendte billeder og videoer til Sønderborg kommune, som hvergang afviste at jeg gjorde noget forkert eller andet end jeg havde sagt jeg kunne.

Politiet mente dog at det var lovligt, hvilket de jo til dels kan have ret i. Eller som der står i loven, så det lovligt at fotografere og filme ind på andres grund, så længe at man har mistanke om der foregår noget ulovligt.
Jeg undre mig dog over, at man kan blive ved med og fotografere selvom man har fået og vide der intet hold er i anklagerne.

Havde inden et fint forhold til dem, hvor vi ofte snakkede sammen. De begyndte dog at fotografere i det skjulte, og vi snakkede sammen som vi altid havde gjort. Da jeg blev træt af og skulle stå til regnskab over for kommunen, når de ringede og skrev om de anklager der var blevet sendt til dem. Skrev jeg en besked til dem, om at jeg syntes at det ikke var fair at de mente jeg ikke måtte slå græs mellem 12:00 og 14:00. Hvilket der var en rigtig god grund til, som jeg ikke vil offentliggøre her inde, da det så bliver for let at finde ud af hvem det er.

SKAL SKYNDE MIG OG SIGE, AT JEG FØRST MELDTE DEM FOR CHIKANE. DA DE VAR BLEVET ADVARET OM AT JEG IKKE SYNTES DET VAR FAIR AT DE FOTOGRAFEREDE, UDEN AT KONFRONTERE MIG MED ANKLAGERNE FØRST.

I dag har jeg sat videoovervågning op, så ingen kan komme ind på grunden uden jeg får en mail med billed af dem, som udløser kameraet.
Dette blev desværre nødvendigt, da jeg skrev en seddel og delte ud i nabolaget og lade på facebook.
Det gjorde jeg efter at manden i huset havde stået og råbt over gaden efter mig.
Efter at jeg havde svaret på spørgsmålene, var der en i husstanden overe og true mig.
Det valgte jeg ikke at anmelde, men har efterfølgende fået sat kamera op, så det kan dokumenteres, hvis de skulle komme og true mig igen.

I sidste anmeldelse, som blev skrevet til kommunen, blev der nævnt at de ville ikke få held med og møde uanmeldt op. Jeg havde jo videoovervågning, så jeg hurtigt kunne hoppe i kørestolen, hvis de skulle komme. Det virkelig sjove er at jeg næsten aldrig har kørestolen ude af bilen, når jeg er hjemme. Skal jo helst holde min gangfunktion ved lige, og derfor har jeg valgt at gå rundt der hjemme, jeg har jo stole jeg kan sidde mig på og tage tingene i mit helt eget tempo så det kan fungere uden kørestolen. Jeg har så både rollator og krykker inden for, så vil altid kunne få hentet kørestolen, hvis jeg har behov for den hjemme.
I haven bruger jeg også altid min mini-crosser eller havetraktoren til at komme rundt med, så jeg er lykkelig for at slippe for at løfte den 10 kg tunge kørestol ud og ind af bilen der hjemme.

Håber dog snart jeg får tid til at få monteret min kran i bagagerummet, har jo købt den, men desværre ikke haft tiden til at sætte den i endnu. Sig endelig til hvis du kan hjælpe mig, med at få det gjort.

Hvor vidt jeg er paranoid eller ej, må være op til dig at bedømme. Men man får automatisk lidt mistanke til andre, når man bliver anklaget for at prøve og snyde sig til en masse hjælpemidler.

Henrik

2 tanker om “Paranoid?”

 1. Hej Henrik jeg er fuldstændig kan ikke skrive det bedre end Hvad fanden sker der for de mennesker!!!!! Har de ikke andet og gå op i det er jo og chikaner dig og din familie og det kan ikke være rigtigt af politiet bare lukker øjnene. Og kommunen må da heller ikke bryde sig om hele tiden og få ubegrundet klager. Håber snart du får fred mange knus og tænker fra Annelise

  1. Problemet er at kommunen, eller retter sagt bedrageri afdelingen kan intet stille op. De må nemlig ikke skrive til anmeldeleren og fortælle at der intet er ulovligt, når jeg skriver et brev og aflevere i deres og de andre naboers postkasse, får jeg en enkelt retur, hvor den der kom retur er fra ved jeg ikke. Dit det er lige så godt som mit.
   Når jeg ringer til politiet, får jeg at vide, at det må de gerne må anmelde mig, og det helt normalt at man anmelder, hvis man har mistanke om der foregår noget ulovligt. Politi kvinden som jeg snakkede med sagde, at det gjorde hun også selv for var en borger pligt. Spurgte så om jeg også skulle anmelde, hver gang der var noget ulovligt der overe eller at jeg havde det mindste mistanke om der foregik noget ulovligt. Hvor hun siger jeg skal ikke skal begynde og digte noget op og melde dem for, hvor jeg siger det jo hvad de gør og det syntes du iorden. Men at jeg ikke ville synke så lavt at jeg ville opdigte noget, men der var ofte noget der virkede suspekt der overe, samt at der også i perioder var gæster der overe, som holdte så jeg ikke kunne køre ind af min indkørsel. Men fred være med det, har 2 indkørsler og bruger bare den anden så.
   Håber også de stopper nu, for gider ikke bruge mere tid på at finde ud af hvad jeg kan gøre ag lovlige ting for at stoppe dem.
   Hilsen Henrik

Skriv et svar