Med ledsager i kinorama Sønderborg

Var i går aftes i kinorama Sønderborg, den nye biograf i borgen shopping.

Hold op hvor var det bare nogle dejlige sæder at sidde i, desværre var 2 timer lidt for længe at sidde der for min ryg, så næste gang skal jeg nok have en pude med til ryggen.

Jeg var inde og se så længe jeg lever med John Mogensen, virkelig en fantastisk god film som bestemt kan anbefales.

Den gav et rigtig godt indblik i hvor stor en kunstre og musiker han var, samt hvordan han opfattede sig selv.

Var imponeret over hvordan de har fået flettet så mange sange ind i filmen, samt hvor godt Rasmus Bjerg spillede og sang.

Desværre måtte jeg betale fuld pris for min hjælper, trods jeg havde ledsager kort med.

Til jer der ikke ved hvad ledsager kort er, så det et kort som os, der har et handicapskilt kan få. Det giver os ret til at få en ledsager gratis eller billigere ind nogle steder, det skulle efter sigende være eneste biograf der ikke har ledsager ordning, hvilket jeg syntes er synd.

Nu hvor jeg kom i kørestol og fordi min fod driller så meget for tiden, kan jeg næsten ikke gå og bruger altid min kørestol også hjemme, som jeg før har sjældent har gjort.

 

Søndag for en uge siden, var jeg med Emma og min mor inde og se Hodja fra Pjort, her fik min mor en gratis billet fordi hun var med som hjælper.

Så kinorama i Sønderborg har hvertfald en lille udfordring, med at ikke alle medarbejder har fået samme information. Men det ødelagde dog ikke oplevelse, for det kan jo ske at der sker fejl, særligt når det er nyåbnet og med mange nye medarbejder.

Stor ros for at have bygget en biografi, hvor man kan få føderne op og lægge ryglænet ned. At jeg føler mig lille i sæderne er så bare en sjov lille ting, Emma blev også væk i sædet da vi var der inde, hun grinte bare da jeg rode rundt på sædet for at finde hende. Hun sad nemlig hos farmor og hyggede sig den sidste del af filmen.

Knus Henrik

2 tanker om “Med ledsager i kinorama Sønderborg”

  1. Det har de da afskaffet igen. Jeg var i bio d. 23/11-19 der ville de ikke godtage mit ledsagerkort og jeg måtte derfor betale for min ledsager

    1. Desværre ikke noget de har afskaffet, men noget de aldrig har haft.
      Har kun oplevet en der gav mig lov at have ledsager med ind gratis, så det var nok en fejl.

Skriv et svar