Arbejds eftermiddag i børnehaven.

Har i dag deltaget i arbejds eftermiddag i børnehave. Syntes at når jeg har mulighed for at hjælpe bare lidt, skal man bestemt også gøre hvad man kan.
Så har i dag trodset smerterne, og hjulpet i min datters børnehave.

Hun kunne desværre ikke selv deltage, da hun skulle noget andet med hendes mor.
Men når det min datter, gør jeg gerne alt for at hjælpe eller deltage i ting for/med hende.

Jeg hjalp med at samle deres plantekasser på hjul, så glæder mig til og høre hvad de planter i dem og om min datter er glade for dem. Hun elsker nemlig at plante ting, det syntes hendes far bare er super fedt. For så giver det anledning til at vi kan få en handicapvenlig køkkenhave, hvor vi kan have de ting jeg kan overskue og passe.

Det er jo også skønt, at kunne gå ud og hente råvarene i haven.

Glemte og tage billeder, så i får lige et billed af en magen til.
6000839A_1

Jeg syntes det var rigtig dejligt, at møde og snakke med de andre forældre. Nu hvor jeg ikke rigtig har mulighed, for at gøre det ellers. Sådan er det når man ikke har ens barn i hverdage. Min datter har også kun gået i børnehaven siden august sidste år, da hun flyttede børnehave.

De andre forældre var utrolig flinke og tog godt mod mig, ligesom pædagogerne også var. Jeg har dog mødt nogle af dem, til møderne i børnehaven. Det har bare primært været de pædagoger, der er på min datters stue i børnehaven.

Så stor tak til alle forældre og pædagoger i børnehaven Augusta, for at tage godt mod mig.
Er imponeret over, hvor meget vi nåede og lave, Stor ros for indsatsen.

Henrik

Skriv et svar