Besøg af Jyske Vestkysten igen

Ja hvad har tossen nu fundet på?

Han har såmænd bare fundet ud af, at hvis der er noget man ikke syntes fungere, så må man gøre noget for at ændre det. Derfor har jeg besluttet at jeg vil stille op til politik, ja jeg havde godt nok sagt til Charlotte Engelbrecht fra socialdemokraterne, som havde  spurgt om jeg ikke ville stille op til kommunalvalget til november.

Så må heller pænt sige undskyld til Charlotte Engelbrecht, men hun satte så mange tanker i hovedet på mig, så jeg har snakket med nogle forskellige personer som jeg stoler meget på og som kender mig bedre end mig selv på nogle punkter. Jeg spurgte dem om de syntes det var nu eller om 4 år til næste valg, at jeg skulle stille op. Havde alligevel sagt til mig selv at jeg stillede op om 4 år, men nu bliver det så i år. Det passer også perfekt ind i mit liv nu, så tænkte hvorfor ikke.
Så håber min undskyldning er godtaget Charlotte

På min facebookside for min valgkamp, har jeg valgt at skrive sådan.
Jeg ligger stor vægt på at i ikke skal trækkes med politikske holdninger og andet her inde, med mindre det har noget relevans for bloggen og jer mine trofaste læsere.
Derfor er der oprettet en ny facebookside til dette formål. Glæder mig til min valgkamp, samt høre hvad borgerne har af oplevelser af kommunen og hvilke ting de syntes er vigtige.

Da jeg i 2011 blev ramt af en ulykke, hvor jeg fik fodledet mast mellem 2 el-stabler, da en kollega overså at jeg holdt stille. Blev mit liv vendt op og ned for anden gang det år, første gang var kun en lille måned inden, da jeg blev far til min højt elskede datter.

I dag har jeg lagt alt bitterhed og drømme om det liv jeg kunne have haft i graven, det er blevet erstattet af en stor forundring over hvordan vores system fungere.
Der er så mange ting jeg har undret mig over i min kontakt med kommunen, samt hvad høre af erfaringer andre har. For når man bliver ramt af en ulykke, skal man ikke trædes på, men hjælpes gennem systemet.
Ligesom de også skal hjælpes når de møder hjælpemiddelafdelingen første gang, Her har jeg dog haft så gode erfaringer, så de småting jeg har oplevet, er blevet ubetydelige at jeg intet problem har med at rose dem til skyerne.

Vil gå til valg på at få Sønderborg til at være den kommune, som….

– at hjælpe personer med handicap, af den ene eller anden slags, gennem systemet og sørge for at der er mulighed for at komme rundt i kommunen uanset handicap.

– er attraktiv for børne familier, ved og få højnet service niveauet i daginstitutioner, skoler og uddannelser.

– borger og turister vælger fordi vi har nogle enestående natur og kultur tilbud seværdigheder og muligheder for at tænke kreativt

– er innovativ, lyttende til borgerne og virksomhederne i kommunen, da det er deres kommune og dem vi repræsentere.

Jeg glæder mig til at køre valgkamp og håber, at det bliver taget godt mod mig i kommunen.
Samt hvis det skulle lykkes mig at komme i byrådet, så vil jeg gøre hvad der står i min magt for at få ført så meget af fælleslistens politik gennem, sammen tid med at jeg meget ydmygende vil gå til kamp, for at os der har et handicap får lov at blive hørt.

I kan læse mere om fælleslisten her  og selvfølgelig er i også velkommen til at kigge rundt her på min blog for at se hvem jeg er.

Linke til min politiske facebook side er her 

Knus Henrik

Skriv et svar