Fælge skift

Så fik jeg skiftet det ene fælg, efter det var blevet skævt, dejligt at kunne gøre det selv. Lavede en aftale med Wolturnus at de sendte det og så skiftede jeg det selv denne gang, da det ville gå noget tid før deres sælger skulle herned af. Plus det tager 10 min at skifte det, når man ved hvordan det skal gøres.
Sidste gang jeg fik skiftet et fælge, fik jeg og vide at man skulle være opmærksom på hvilken side drivringen skulle sidde, ud over de andre ting man skal være opmærksom på ved et dækskift eller lapning af dæk. Men har på mine år på Sundeved Ungdomsskole, som nu hedder Sundeved Efterskole, lappede jeg utrolig mange cykler, elskede og elsker stadig at få beskidte fingre. WP_20160116_19_44_40_Raw

Jeg bestod også min eksamen i torsdags, hvor jeg nu er klar til at finde en læreplads. Hvilke kan være lidt udfordrende når man skal kunne komme rundt med en kørestol. Jeg kan dog godt gå en smule, så det er ikke et krav at der skal være handicap-wc. Jeg vil nemlig godt kunne have mine krykker med, for at komme rundt hvor en kørestol ikke kan køre, men da min ryg ikke har super godt af at hoppe rundt på krykker vil jeg helt køre.

Mellem jul og nytår fik jeg et FreeWheel, som jeg har haft rigtig meget glæde af indtil videre. Det blev brugt i skoven, til barnedåben og været testet ude på græsplænen, grus og andre steder hvor jeg før har haft svært ved og komme rundt. Vil sige at min kørestol har været det bedste hjælpemiddel jeg har fået, stærkt efterfuldt af FreeWheel. Jeg kan nu komme næsten alle steder eller næsten, nu ligger begrænsningen kun i min fysik og min rygskade. Ryggen gør at jeg kan have svært ved og køre længere i kørestolen, men hey det skal nok komme over tid, når ryggen bliver stærkere og jeg forhåbentligt får diskursen ind på plads igen.
WP_20151228_14_08_57_Raw

WP_20151228_14_09_23_Raw

Er bestemt meget tilfreds over alt hvad der sket i år, kan ikke andet end glæde mig til hvad der skal ske resten af året.

Knus Henrik

3 tanker om “Fælge skift”

 1. Hej Henrik. Jeg har nogle spørgsmål om freewheel. Har du en e-mail, jeg kan skrive til? Eller kan du kontakte mig??

  Ida

  1. Hej Ida
   Selvfølgelig vil jeg gerne svare på dine spørgsmål omkring free wheelet.
   Jeg har dog ikke mit hjemme lige pt. da firmaet det er købt hos skulle lave en ny måde, det kunne hænge fast på, så det ikke faldt ned.
   er nemlig faldt ned nogle gange, hvilket jo er lidt træls det gør, når man har hængt det bag på kørestolen, fordi det ikke skulle være i brug.
   Min mail er henrik_s_karstensen@outlook.dk eller du kan kontakte mig via min facebookside et-liv-trods-smerter
   PS. tror faktis den står under kontaktoplysninger, men skal jeg lige få tjekket op på, så den gør frem over.
   Hilsen Henrik

Skriv et svar