Ferie tur med Emma, farmor og farfar

Endags ferie tur med Emma, farmor og farfar

Fredag tog Emma og jeg og kørte til fiskeri og søfartsmuseet, hvor vi mødtes med farmor og farfar.

Vi var en tur rundt inde på museumet, hvor vi så mange flotte fisk, selvom Emma ikke var så begejstret for at være tæt på fiskene. Men var hun tilgængæld meget begejstret for sælerne, som hun havde set meget frem til at møde.

Emmas Sælfie

 

 

 

 

 

 

 

Efter middagsmaden tog vi ud for at se træning med sælerne, hvilket helt sikkert har været højdepunktet for Emma.

Emma og farmor gik på legepladsen, mens far tog en runde i deres udendørs museum. Da jeg havde set det, byttede farmor og jeg så Emma kunne lege på legepladsen som hun helst ville.

Det var vildt hyggeligt at se museets, selvom der desværre ikke var mange udendørs aktiviteter, men så der jo bare en grund til at tage ser over til sommer igen.

 

 

 

 

 

 

 

Emma var færdig af grin over at man kunne stå og se op på ænderne der svømmede rundt, særligt da farfar sagde at han kunne se en anderumpe.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den fantastiske sjove Legeplads med skibsvrag, som man kunne lege på. Eneste minus var at der var lidt blødt underlag på stien ned til legepladsen. Så da jeg havde Emma på skødet, sank det ene forhjul ned i stien og Emma føj forover og og landede på benene. Der kom et ældre ægtepar, hvor kone sagde Gisp og manden ikke helt vidste hvad han skulle gøre, men da Emma og jeg begyndte og grine af det grinede han med os, og sagde det så lidt vildt ud.
Heldigvis skete der ingen ting, men hvor ville jeg gerne have haft det på video griner.

Syntes det var sjovt at vi tog fiskerimuseum, hvor de havde en udstoppet ko hængende.
Emmas valg af postkort, som hun ville have med hjem. Så hun kunne tage med i skole og vise hvad hun havde lavet i ferien.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi havde en fantastisk tur, så tak til farmor og farfar, for at ville have os med.
samt tak til fiskerimuseet, for at man kunne få ledsager med gratis ind. Det syntes jeg er virkelig god service, til os der har brug for en til hjælp når man er sådan steder.

I dag lørdag havde Emma og jeg bare brug for en slap af dag, så vi har leget med lego og playmobil.

Henrik

Skriv et svar