Gid du var i Skanderborg og blev der.

Et vennepar jeg har er medhjælper til Skanderborg festival, derfor spurgte de om det ikke var noget for mig?
Derfor har jeg for 14 dage siden haft 2 dage med en overnatning der oppe, og nu har jeg så igen haft 2 dage hvor jeg har hjulpet, samt overnattet 2 gange.
Det har været enormt hyggeligt, og skulle bestemt ikke undre mig om det blev den måde at jeg kom til at holde ferie frem over lige som mit vennepar gør.

Det bliver en fed uge, hvor jeg skal sove i telt. Det er vildt hyggeligt at gøre og man er frisk på en helt anden måde, når man står op om morgenen efter at have sovet i det fri eller telt.

Her i weekenden har jeg sovet under vores overdækning på vores holds base. Så det var perfekt at sove i det fri, særligt efter en lang køre tur fredag, fra Sønderborg, hjem til Augustenborg, til gråsten efter min venindes el-scooter og så Skanderborg
Men dejligt at kunne slappe af i ryggen på vej op i bilen, det gjorde at jeg kunne holde den lange køretur ud efter Skala FM´s koncert på rådhustorvet i Sønderborg.
Tak til min kammerat for super godt selskab til maden inden koncerten og koncerten.

Søndag var jeg dog så smadret, at jeg måtte køre hjem ved 13 tiden. Kunne bare ikke hænge sammen til at hjælpe med noget mere, hvis jeg også skulle være noget værd i dag.
Selvom det enligt ikke var blevet lavet det store om lørdagen, fordi det foregik i det tempo som vi bedst kunne holde til. Det er så dejligt når man arbejder med andre, som også skal holde pauser og det derfor kommer nogle fine pauser hvor man lige kan samle lidt kræfter til at lave lidt igen.

Knus Henrik

Skriv et svar