Juleaften og 1ste juledag

I går holdt vi jul 2 gange, om formiddagen var vi oppe ved mine forældre og holde jul med Emma. Vi fik julehygget en masse med julesange, gave oppakning og leg.
Emma fik en masse fine gaver med playmobil ting fra mig, en hestestald med heste fra farmor og farfar, samt en taske der var formet som en sko og noget modellervoks eller ligende fra onkel Martin (min lillebror) som var kommet hjem fra Thailand, selvfølgelig var skoen og modellervokset taget med hjem der ude fra. Der har han været ude som guide i lidt over et år, han er nu hjemme på et kort visit inden han skal til Kenya og være guide for bravo tours.

Emma og hendes hund Chico, eller farmor og farfars hund. Men Emma og Chico er super gode venner og elsker hinanden, derfor er vi også ofte oppe og låne ham, når Emma er hjemme ved far.

_20161224_143249

Rygsæk skoen fra onkel Martin, Emma syntes det var en super sjov rygsæk.
Lynlåsen kan lige anes på skosålen.

dsc_0060

Billedet af alle playmobil tingene er taget i dag, 1ste juledag, hvor vi har leget med det.

dsc_0055

Da vi i dag, 1ste juledag, legede med playmobil, holdt Chico øje med os. Ja han sidder i stolen, som han ikke må, vi havde slet ikke set han var hoppet der op.
han fik dog at vide at han skulle hoppe ned på sit tæppe efter at billedet blev taget.

dsc_0051

Eftermiddagen brugte jeg på at få 1 times søvn og slappet af, så jeg var klar til at holde jul hos min mormor og bedstefar i Vojens.
Som fast tradition spiste vi and, sang julesange og pakkede gaver op i nævnt rækkefølge.
Men som noget helt specielt oppe ved min mormor og bedstefar, så spiller vi altid banko til sidst. Her vandt jeg den bedste gave, eller det syntes jeg hvertfald.
Den gave fik Emma og jeg indviget i dag 1ste juledag, hvor Emma var helt enig med mig i at det var en fed gave.

dsc_0042 dsc_0049

Håber i alle har haft en lige så skøn jul, som jeg har haft.

Henrik

Skriv et svar