Min erfaring med livsforandring

Der mange der har prøvet og skulle lave forandringer i deres liv, mange har ofte besluttet det selv mere eller mindre frivilligt.

Selv blev jeg som i godt ved, tvunget ud i at ændre mit liv. Den 19 oktober 2011, den dato glemmer jeg ikke sådan lige.
Den morgen holdt jeg stille på kørebanen, og skulle til at køre ind og hente en palle. Da min kollega kommer kørende bagfra, han overser mig. Hans palle med Emner er løftet så højt, at den lige går ind over den platform jeg står på.

Denne stabler er en nyere model, end den jeg kørte på.  Men håber det giver et billed af hvadin ene fod er blevet mast op mod, mens den var på platformen.
Denne stabler er en nyere model, end den jeg kørte på.
Men håber det giver et billed af hvad min ene fod er blevet mast op mod, mens den var på platformen.

Man har altid 2 valg, enten kan man vælge at være et offer eller en overlever.
Lige efter ulykken var jeg et halvt offer, var nemlig meget ked af hvordan mit liv var vendt på en tallerken. Jeg kæmpede dog for at komme til at gå så godt som muligt igen, da lægerne gav mig et go. At begynde at støtte og gå på benet igen, efter 1,5 måned i kørestol. Var bestemt en hård kamp, men træningen på sundhedscenteret i Sønderborg hjalp mig rigtig meget. Det vendte dog på et tidspunkt, hvor ramte jeg ind i den udfordring. At foden ikke kunne følge med, og at smerterne begyndte at tage til. Jeg havde inden lidt ondt konstant, men når jeg belastede foden blev smerterne øget. Derfor trænede jeg kun til grænsen, det var virkeligt hård at erkende at man havde sådan en “lav” grænse i forhold til inden skaden. Det værste var ingen der vidste hvordan det ville ende, det gjorde mig bare ked af det og syndes det var uretfærdigt.
Det psykiske vendepunkt, kom da min mor sendte mig til en healer. Her fik åbnet mine øjnene, for den verden med mindfulness. Mindfulness hjalp mig også til at acceptere de ting, som jeg ikke kunne gøre noget ved. Fandt også ind til en del af mig selv, hvor jeg letter kunne finde ro til at få det positive frem.
Da roen kom, begyndte de positive tanker også. I dag har jeg langt hen af vejen et positivt og optimistisk sind, selvom der stadig er ting der skal arbejdes med.

1422454_568249143275244_5851806085371723389_n

Håber jeg kommer til at se jeg selv, lige som denne kat ser sig selv.
10488110_681481775276243_7211826371408289926_n

Så hvis du skal igang med en forandring, vil mit råd være at finde roen i dig selv. Roen skal nok hjælpe dig, med at tænke klare og/eller Positive tanker.
Med farver og positive tanker/handlinger, kan man klare sige gemmen selv de sværreste problemer eller udfordringer i livet.

Henrik

Skriv et svar